Triki za starše malih otrok
V zraku · buzz buzz

Že veliko vnaprej imamo o starševstvu oziroma družinskem življenju z otrokom vsi precej izdelane predstave. Starševstvo je verjetno najbolj idealizirano obdobje, a ko se otrok enkrat rodi, se običajno ta predstava podre kot hišica iz kart. Med veselje in spokojnost se pomešajo strah, frustracije, zaskrbljenost, utrujenost, neprespane noči, dvomi … Naj se še tako trudimo, se na starševsko vlogo ni mogoče 100-odstotno pripraviti, lahko pa si stvari kasneje nekoliko olajšamo. Predstavljamo vam praktične trike, ki jih morajo poznati vsi starši.

Biti starš je blagoslov, čeprav se včasih zdi kot nočna mora. Starševstvo je istočasno najzabavnejša in najtežja naloga v življenju, ki pa je lahko nekoliko lažja, če poznate nekatere trike, ki vam življenje z otrokom precej olajšajo.

PREBERITE ŠE: 10 znakov, da te je vzgojila dobra mama

Biti dober starš ni lahko, še posebej ker želimo najboljše za svoje otroke. A kljub dnevnim tegobam in obveznostim, ki jih otrok potegne za sabo, je starševstvo čudovita stvar, sploh če si znate stvari karseda olajšati. Želite biti dober in vzoren starš? Tukaj so praktični triki, ki jih morata poznati vsaka mama in oče. Zakaj? Ker bodo starševstvo naredili precej lažje, predvsem pa še zabavnejše!

Praktični triki, ki jih mora poznati vsak starš:

Obvarujte otroka os, čebel, muh in drugega mrčesa z rjuho čez stajicoOdpri galerijo
Torte za konec razmerja Kako prekiniti razmerje? Torte, ki sporočajo, da je ”konec”. Kako zvenijo pristne slovenske kletvice v dobesednem angleškem prevodu? Kako zvenijo pristne slovenske kletvice v dobesednem angleškem prevodu? ''Antidružbena'' kampanja na družbenih omrežjih. Napisi zoper uporabo družbenih omrežij v slogu protikadilskih Najbolj bizarni kipi na svetu 18 najbolj strašljivih spomenikov v zgodovini · ·