hendo-wang-V_i6AF_r0r0-unsplash
V zraku · odnosi

“Prvič v življenju sem našla nekaj, kar lahko resnično ljubim. Našla sem tebe.” – Charlotte Brönte v Jane Eyre

Pravi osebi se bo zdelo tvoje oklepanje “luštkano”. Laskalo ji bo, da želiš toliko časa preživeti z njo. Navdušena bo, da te bo videla vsak vikend in se vsako jutro zbudila ob tvojem sporočilu. Odnosu bo predana tako zelo, kot ti, tako se ga bo oklepala, kot ti. Ne bo si želela preživeti noči brez tebe!

Prave osebe ne bo motilo, da včasih pretirano razmišljaš. Razumela bo, da to počneš, ker ti je mar, ker želiš, da je srečna, ker si želiš, da bi razmerje trajajo. Cenila bo, da si toliko truda vložil v vse, kar počneš, v vse, kar govoriš. Počutila se bo cenjeno in spoštovano.

Prave osebe ne bodo motili tvoji “živčni zlomi”. Ne bo pobegnila še tisto sekundo, ko bo tvoj nasmeh izginil. Ne bo te zapustila, da se sam soočaš s težavami. “Prilepila” se bo nate. Pomagal ti bo, da greš skozi najtežje trenutke. Spomnia te bo, da bo vse v redu in pomagala to uresničiti.

Strast prave osebe ne splahnela tisti trenutek, ko te bo videla brez ličil, brez urejene pričeske in neobrito. Ne bo jim mar, ali nosiš raztegnjeno trenerko ali ozke hlače za jogo. Ljubila te bo, ne glede na to, kaj imaš na sebi. Dala ti bo kompliment, ne glede na to, kako samozavestno se počutiš.

Prava oseba ne bo obsojala tvoje čudnosti. Pri čudnosti se ti bo pridružila. Ob tebi bo glasna in “nora”. Nasmejala te bo do te mere, da te bo vse bolelo. Popolnoma te bo dopolnjevala, na način, za katerega si nikoli nisi mislil, da je mogoče.

Pravo osebo ne bo motilo, da ti mora morda večkrat povedati, da si ji pomemben. Spomnila te bo, da te ima rada in da ceni vsako priložnost, ki jo dobi. Ne bo te pustila predolgo brez komplimenta, ker želi, da se počutiš lepo! Želi si, da bi videl, da ni izgubila zanimanja zate, da se ne dolgočasi, da ne obžaluje niti sekunde časa, preživetega ob tebi.

Prave osebe ne bo motila tvoja intenzivnost. Ne bo si želela, da ji ne pišeš tako pogosto, da je ne sprašuješ tako pogosto, da se nehaš obnašati kot TI. Ponosna bo na dejstvo, da si ti njena punca, njen fant. Pokazala te bo celemu svetu, ko bo le imela priložnost. Oboževala bo vsak delček tebe, tudi tiste stvari, ki jih imaš sam za pomanjkljivosti.

Prava oseba te ne bo prizadela, ti ne bo lagala, ne bo te zapustila. Tako kot ti, bo tudi ona navdušena nad vajino skupno prihodnostjo, nad novimi mejniki vajinega razmerja, nad idejo, da bosta PREOSTANEK ŽIVLJENJA PREŽIVELA SKUPAJ!

brad Tri znanstveno dokazani triki, ki zagotavljajo vroče dolgo razmerje! clarisse-meyer-HoYIncR3AQ8-unsplash Prepusti se vesolju in pojdi naprej! toa-heftiba-otPxUVhVCgY-unsplash Zaslužiš si nekoga, ki je navdušen nad tem, da te ljubi! szabo-viktor-HZ-89cDSb8M-unsplash S tem se začnejo vsa uspešna razmerja: 5 stvari, ki jih ljudje v najbolj ljubečih zvezah obvladajo bolje kot vsi drugi! · · ·