REC Watches P-51
V zraku · dizajn

Med dobro uro in dobrim avtomobilom so vedno bile močne povezave, obe sferi pa se že od nekdaj prepletata. Je že tako, da imajo tisti, ki imajo radi avtomobile, v večini primerov radi tudi zapestne ure in obratno. Morebiti jih žene strast do natančnosti in mehanične simetrije ali pa gre zgolj za dobro povezan par, kot sta na primer kruh in mleko.

Izdelovalci ur REC Watches imajo radi oboje in so svojo strast pripeljali tako daleč, da izdelujejo svoje ure iz starih avtomobilov. Še posebno so se usmerili na klasične Ford Mustange. Kolekcija se imenuje P-51 in ure so naravnost fantastične. Na tem mestu lahko pomirimo navdušence nad Mustangi in drugimi klasičnimi avtomobili. Brez skrbi, ure izdelujejo samo iz odpisanih avtomobilov, ki jih ni več mogoče obuditi k življenju. Na ta način tudi klasiki, prepuščeni propadu, doživijo preporod.

Na vsako uro dodajo letnico izdelave avtomobila in njegovo serijsko številko. Personalizacija ure se s tem ne konča, temveč gre podjetje še korak dlje. O avtomobilu, iz katerega so naredili uro, poskušajo poiskati čim več podatkov od prejšnjih lastnikov, nato pa za vsako uro posnamejo video, v katerem predstavijo zgodovino avtomobila, iz katerega je ura narejena. Zaradi različnih avtomobilov in materiala, ki je na voljo, je vsaka ura po svoje edinstvena, čeprav vse sledijo istemu oblikovnemu načrtu. Življenjska doba baterije je prikazana kot kazalec za gorivo, preostanek ure pa spominja na Mustangove merilnike z voznikove instrumentne plošče. Uro lahko izdelajo tudi po naročilu, če lastniki pošljejo del avtomobila, ki ga imajo v lasti. Cena ur v kolekciji P-51 se začne pri 1.495 ameriških dolarjih, če pa ste bolj ljubitelj znamk Porsche in Mini, pa si lahko omislite uro iz Porscheja 911 ali Mini Cooperja.

PREBERITE ŠE: PERFORMANCE PACK LEVEL 2: KO OBIČAJNI FORD MUSTANG GT NI DOVOLJ

Galerija slik: REC Watches P-51

REC Watches P-51Odpri galerijo

AAIA_wDGAAAAAQAAAAAAAA2zAAAAJDk0NDRiM2FiLWE5OGMtNDg0OS1hOGI0LWI1MjY2MWE1YzM5MQ Božična darila za ljubitelje brezčasnih dizajnerskih kosov source Substitute Phone: odlična priložnost, da se znebite slabe navade iguaneye-jungle-ergonomic-flip-flop-designboom-1800 Iguaneye Jungle: natikači po navdihu amazonskih Indijancev Bivalne enote za brezdomce, ki jih bodo natisnili s 3D-tiskalniki. Bivalne enote za brezdomce, ki jih bodo natisnili s 3D-tiskalniki · · ·