Pričakovanja proti realnosti
Utrip mesta · destinacija

Ni vse zlato, kar se sveti, in številne znamenitosti, ki jih občudujete na spletu, še zdaleč niso videti tako veličastno in mamljivo tudi v resnici. Kot življenje vašega znanca ni tako popolno, kot se zdi na Instagramu, splet in katalogi tudi številne znamenite turistične atrakcije prikazuje v nepravi luči. Zato si oglejte serijo fotografij, ki prikazujejo resnični obraz turističnih znamenitosti, da na licu mesta ne doživite negativnih presenečenj. O teh krajih ste imeli povsem napačno predstavo!

Resnični obraz turističnih znamenitost je precej drugače od tistega, ki ga kažejo na fotografijah na spletu in v katalogih, ki so objavljene z namenom, da privabljajo goste, zato so kraji prikazani v najboljši možni luči. A te podobe so včasih daleč od realne podobe kraja, ki je pogosto precej manj mamljiv in idiličen, kot na fotografiji, s katere nas vabi v svoj objem. Predstavljajte si zvezdnice, ko so na rdeči preprogi in ko jih vidite nenaličene.

PREBERITE ŠE: Pričakovanja vs. realnost: zakaj ne smete slepo zaupati turističnim katalogom

Zato si oglej utrinke iz nekaterih obleganih turističnih krajev, o katerih imate zaradi interneta in katalogov popačeno sliko. Razlika vas bo pri nekaterih pošteno presenetila. A bolje zdaj kot na licu mesta, ko boste za obisk že zapravili mastne denarce in boste razočarani, ker ste dobili drugo od obljubljenega. Zaradi razočaranja vam namreč nihče ne bo vračal denarja! Zato v Parizu ne pričakuj romantičnega piknika na travniku s pogledom na Eifflov stolp, ker je vse, kar boste dobili, drenjanje z ostalimi pari, ki so prav tako verjeli pravljicam iz katalogov. Teh pa obstaja še kar nekaj. Preverite, pri katerih priljubljenih turističnih destinacijah je realnost resnično daleč od pričakovanj turistov. Zelo nam je žal, toda močno boste morali znižati pričakovanja.

Resnični obraz turističnih znamenitost:

Skrivnostne egipčanske piramide v GiziOdpri galerijo

Kaj lahko pričakujemo?

Najbolj oblegane plaže Tukaj niti plavati ne moreš: najbolj obljudene plaže na svetu TripAdviser ponuja PokemonGO destinacije. TripAdvisor ponuja destinacije Pokemon GO, bogate s Pokemoni Adrenalinske turistične atrakcije Najbolj spektakularne turistične atrakcije za tiste, ki se ne bojijo višine Pestana CR7 – hotel Cristiana Ronalda Pestana CR7 – Cristiano Ronaldo odprl svoj hotel in posodil ime letališču · ·