Rimowa
V zraku · shopping

Neuničljivi aluminijasti kovčki, ki jih je navdihnilo legendarno letalo JU52, ostajajo vaši najboljši zavezniki na poti.

Rimowa ima več kot 50-letno tradicijo pri oblikovanju najbolj inovativnega sistema kovčkov za tiste, ki so veliko “v zraku”. Je eno od redkih podjetij, ki kovčke še vedno izdeluje v Nemčiji. Že pred 110-timi leti je tovarna “Paul Morszeck Kofferfabrik” slovela po izdelavi izredno lahkih kovčkov, takrat še iz usnja. Leta 1937 je lastnikov sin, Richard Morczek, po zgledu legendarnih letal Junkers JU52, ustvaril kovček iz duraluminija.

RimowaOdpri galerijo

Tako se je začela zgodba o uspehu; od leta 1950, ko je prišel prvi aluminijast kovček v prodajo, pa do danes, je Rimowa ena najuglednejših proizvajalk prtljage. Kovček je tudi tehnološko zasnovan kot letalo; odlikuje ga nizka teža ob izjemni čvrstosti in stabilnosti. Neprecenljivo za vse, ki veliko potujejo.

Untitled-1 Modne torbice živalskih motivov Untitled-1 Čas je za klasična sončna očala v slogu ’80 let GOgroove BlueSYNC TYM Bluetooth Speaker Ideje za darila: Lesena budilka in bluetooth zvočnik GOGROOVE Untitled-1 Vsi odtenki modre ·