Roza čokolada  Compartes Roses & Rosé
Utrip mesta · kulinarika

Čokoladnica Compartés v Los Angelesu, kjer je nekoč sladkarije kupovala tudi Marilyn Monroe, in je znana po tem, da nudi čokolade s posebnimi okusi, je na svoj seznam, kjer že najdemo čokolado s tortiljami, kajenskim poprom in balzamičnim kisom, dodala še rosé čokolado, čokolado nežno roza barve.

Roza barva je hit barva leta 2016 in temu trendu je podlegla tudi čokolada. V nežno roza barvo jo je odela čokoladnica Compartés. T. i. rosé čokolada je roza čokolada in je kombinacija različnih vrst bele čokolade ter vina rosé.

PREBERITE ŠE: Čokoljana 2016 – čokoladni sejem v Ljubljani zdaj dvodnevni dogodek!

Tako kot vse ostale Compartésove čokolade je tudi roza čokolada izdelana in pakirana ročno, poleg vina in čokolade pa njen okus dopolnjujejo še kristalizirani listi vrtnic. Je brez glutena in verjetno je najbolj fotogenična čokolada na svetu. Zanjo boste morali odšteti (preračunanih) 9 evrov.

Roza čokolada Compartes Roses & RoséOdpri galerijo
Sladoled Titovo Velenje Sladoled Titovo Velenje – sladoled z okusom po bivši Jugi cedevita stevia Klasična Cedevita je dobila novo različico s 35 % manj sladkorja Sladoled iz smrdljivega sira Sladoled iz smrdljivega sira obnorel Čehe Avtomat za pico Pizza ATM Pizza ATM – prodajni avtomat za pico · · ·