Terensko vozilo SHAMAN
Utrip mesta · mobilno

Vas je kdaj zamikala ideja, da bi pobegnili na konec sveta? Odkrivali še neodkrito? Naj bodo to puščava ali prostrane prerije. Potem je Shaman prava izbira za vašo naslednjo veliko avanturo.

Za to, da boste glavni na vasi (ali v mestu), ne potrebujete več zadnjega modela traktorja John Deer, ampak si lahko omislite vsestransko vozilo SHAMAN. To je veliko bolj vsestransko kot karkoli drugega, kar boste našli pri domačih prodajalcih avtomobilov. Premore kar osem koles, od katerih ima vsako svoje vzmetenje, ki je pritrjeno na izjemno togo karoserijo. To mu omogoča, da ovire, ki se znajdejo na njegovi poti, praktično preskakuje. Za udobje skrbi 8 pnevmatik, ki glede na teren prilagajo pritisk in poskrbijo tako za odlične terenske lastnosti kot izjemno udobje v vožnji. Ampak – pozor! Shaman ni le neobičajen terenec, ki je bolj podoben Patriji kot Krpan. Je tudi amfibijsko vozilo, ki se praktično v trenutku spremeni v čoln, saj je njegov trup oblikovan na prav poseben način. V zadku pa se skriva propeler, ki poskrbi za potisk. Poleg voznika lahko prevaža 8 potnikov in v zadku premore klopi, ki se spremenijo v ležišča. Odlično!

Posebnost SHAMANA je tudi prostor voznika, ki je bolj podoben delovnemu prostoru pilota lovskega letala kot voznika. V prvi vrsti namreč sedi kar sam, medtem ko ostalih 8 potnikov sedi v štirih vrstah za voznikom.

In cena … precej ugodna. SHAMANA namreč dobite že od 183.125,00 €. To pa je znesek marsikaterega običajnega luksuznega terenca. V Rusiji, od koder SHAMAN prihaja, so namreč sanje dovoljene! Tudi take o osemkolesnikih.

Galerija slik: Terensko vozilo SHAMAN

Terensko vozilo SHAMANOdpri galerijo
Toyota Hilux vs. Tamiya Bruisers Avtomobili na daljinsko vodenje potegnili pravo Toyoto Hilux Najlepše notranjosti avtomobilov 2017 Top 10 potniških kabin: najlepše avtomobilske notranjosti 2017 Renault R.S. 2027 Renault R.S. 2027 – realističen vpogled v prihodnost formule 1 Kitty Hawk Flyer Soustanovitelj Googla Larry Page pokazal svoj leteči avtomobil: naprodaj še letos