Lažete v zvezi z zaščito.
V zraku · odnosi

Spolnost je najbolj intimno dejanje, ki poveže dve duši v eno. A ta ima lahko tudi razdiralni učinek. Katerih dejanj moški ne prenese?

Četudi se je pred desetletji zgodila seksualna revolucija, ki je vstopila vse pore spolnega življenja, in ga liberalizirala, je ta v veliki meri tudi škodovala ženskam. Še danes je v naši družbi spolni užitek v domeni moškega, ne ženske. Spodobi se, da moški javno govori o svojih izkušnjah, ker ga naredijo “boljšega”, medtem ko je ženska, ki ima rada spolnost, targetirana kot “podla”. Tudi vse se vrti okoli moškega vrhunca, za katerega se mora najprej poskrbeti, potem na vrsto pride še ženska. In ona je tista, ki naj bi bila zadolžena tudi za to, da se njen moški počuti kot kralj v postelji. Kot najboljši. Najmočnejši.

Povsem normalno je, da vsaka ženska želi zadovoljiti svojega partnerja, vendar trud mora biti obojestranski – tako kot ona skrbi za to, da se moški počuti kot kralj, mora tudi on poskrbeti za to, da se ženska počuti kot kraljica. Spolnost je torej komunikacija. POGOVOR in DOGOVOR o tem, česa si oba želita.
Preference se razlikujejo, zato je smotrno, da govorita o lastnih željah, fetiših in okusih, ker bo le na tak način vajino spolno življenje delovalo. Če bosta ugibala, kakšne so želje drug drugega, težko pričakujeta, da bosta spolno kompatibilna.
Jasno, na začetku razmerja je o takšnih stvareh težje govoriti, zato vam svetujemo, da ste pozorni na nekatere stvari, ki v postelji moškega razočarajo, dokler si ne bosta tako blizu, da bosta lahko o tem govorila iz oči v oči.

4 dejanja v postelji, ki moškega razočarajo:

Primerjate ga z bivšim.

Tudi vi se ne bi počutili prijetno, če bi vaš partner omenil, da je njegova bivša bila veliko boljša v postelji. Vsaj na začetku razmerja bi vas prizadelo. V času spolnega odnosa ni časa za spominjanje na anekdote iz preteklih razmerij, ker bo njegov prijatelj dobesedno splahnel. Partner bo izgubil voljo, ker si gotovo ne ne želi poslušati, kako je njegov penis slabši, manjši, tanjši od bivšega.
Če ne morete biti tiho in mu to na vse načine želite povedati, te pogovore prihranite za druge priložnosti, ko se bosta dovolj poznala in bo situacija primerna, ne med spolnim odnosom.

Uporabljate ljubkovalnice in pomanjševalnice.

Večina parov si skozi čas nadene številna ljubkovalna imena, ki postanejo del odnosa, in se nekako zdi, da brez njih ne morejo delovati. Vendar! Tega raje ne uporabljajte v postelji. Prvo: verjetno že veste, da človeški možgani radi slišijo umazane besede med spolnim odnosom. Drugo: ne želite, da se partner počuti, kot da je otrok.
Pomanjševalnice in ljubkovalnice, ki niso primerne za v posteljo, raje uporabite v drugih situacijah, ker bodo imele boljši učinek.

Egoistični ste.

Egoisti so naporni v vseh sferah življenja, v postelji pa sploh. Moški lahko izgubi voljo do življenja, da ne govorimo o volji do spolnosti. Težko je uživati v intimnosti z osebo, ki izključno misli nase. Res je, da imajo nekateri moški radi dominantne ženske, ki prevzamejo vajeti v svoje roke, vendar to ne pomeni, da imajo tudi radi egoizem. Pomembno je, da poskrbita za dvojni užitek.

Lažete v zvezi z zaščito.

Laži niso zgolj boleče za osebo, temveč so tudi nevarne za oba vpletena. Popolnoma nesprejemljivo je, da lažete, da imate zaščito pred neželeno nosečnostjo, a je v resnici nimate. Oba vesta, da morata uporabljati kondom, če nista v razmerju, ampak sta prijatelja brez obveznosti. Če sta v razmerju, oba vesta, da sta zdrava, a si ne želita imeti otrok, potem se morata razumno dogovoriti, katero obliko zaščite bosta uporabljala.
Če boste partnerja pretentali, vam takšne napake ne bo odpustil, ker veste, da je otrok odgovornost. In tudi vi si ne želite ostati sami, ko najbolj potrebujete pomoč.


Te poteze ga izdajo: tako se obnaša moški, ki mu je zelo, zelo mar zate Te poteze ga izdajo: tako se obnaša moški, ki mu je zelo, zelo mar zate motoki-tonn-EyJK710s1EY-unsplash Če ne boste poskrbeli zase, boste čutili posledice: 3 negativni učinki, ki jih ima to na vašo psiho Episode 810 To so dejanja žensk s katerimi “ubijete” pravega moškega v vašem partnerju andrii-podilnyk-CgPjD3c3ZOg-unsplash “Ljubim te, ker …” : 50+ izjav za najbolj romantične duše ·