6d502eaeada9f297f821bf85d783100e
V zraku · odnosi

Kako vedeti, ali mu gre za resno razmerje ali pa si zanj le ena avantura več? Tukaj je 5 znakov, ki kažejo na to, da se bosta v prihodnosti po vsej verjetnosti poročila.

To je 5 znakov, ki nakazujejo, da se bosta po vsej verjetnosti poročila.

Skupaj preživljata vikende.

Razen če tvoj fant dela ali pa preživlja čas z otroki, ki jih ima iz prejšnjega razmerja, bo vikend preživel s tabo. Ko je moški namreč zares zaljubljen in se želi z izbranko poročiti, potem skoraj nikoli ne preskoči vikenda v njeni družbi. S svojim sanjskim dekletom želi biti noč in dan.

S teboj se pogovarja o vajini skupni prihodnosti.

Če se o skupni prihodnosti ne pogovarjata, potem je velika verjetnost, da je nimata. Boleče, a resnično. Če pa se o prihodnosti pogovarjata, o tem, kje želita živeti, kakšno hišo želita in koliko otrok bosta imela, potem si zares želi biti s tabo in si del njegove prihodnosti.

Je romantičen.

Ne, ni mu treba vsak dan kupovati dragih daril … Štejejo že majhne pozornosti, kot so na primer rože ali pa kakšno bolj osebno darilo (kot je na primer pesem, ki jo je napisal zate). To nakazuje na to, da si res želi biti s tabo.

Poznaš njegove najbližje prijatelje in družino.

Ko moški zares ljubi in si želi trajnega razmerja, si želi, da spoznaš njegove prijatelje in družino. Nate je ponosen in želi si te pokazati svetu. Ko moški ni prepričan, kaj si v razmerju želi, spoznavanje prijateljev in družine odlaga in prelaga.

Na zmenku plača on.

Tak moški razmišlja o prihodnosti. Moški, ki namreč pričakuje, da bo ženska plačala zmenek (ali pa da si bosta strošek razdelila), najverjetneje ne razmišlja o zakonu. Ko se moški želi poročiti in s teboj vidi prihodnost, želi poskrbeti zate.

321ac4ab8c0e10754ac7b5e74ed4443e Top ideje za poletni zmenek shutterstock_329959085 Do službe z igranjem videoigric 1000-500-citymagazine-cover 10 vročih stvari, ki jih morata narediti kot svež par giphy (8) 10 najlepših ljubezenskih citatov · · · ·