1499640_232973210208035_2005718082_n
V zraku · buzz buzz

Začutimo utrip silvestrovanja po newyorško. Na preteklo najdaljšo noč v letu zabavljaškega mravljišča ikoničnega Time Squara nas popelje skoraj triminutni film, ki so ga ustvarjalci povzeli s pomočjo tehnike preskakovalne fotografije (timelapse, ang.).

Ena najljubših ameriških destinacij za silvestrsko praznovanje vsako leto privablja nepopisne množice, ki s kozarci penenine nestrpno pričakujejo odbitje polnoči in spust velikanske Waterford kristalne krogle. Da bi ujeli to večurno nalektreno vzdušje, je produkcijska ekipa Timelapse Group, pod vodstvom Noela Cordera, Brandona Cotterja in Hectorja Arrivillage, namestila 2 Red Epics kameri in več DSLR fotoaparatov na strehah dveh hotelov, v bližini Time Squara. Kar 18.000 slik, posnetih v 12 urah, so nato z glasbeno podlago Ryana Tauberta združili v osupljiv timelapse film, ki bo v naslednjih letih služil tudi kot novoletni promocijski video.

Untitled-1 Lepe Slovenke na koledarju s športnimi kolesi pg-made-an-awesome-sequel-to-its-tearjerker-thank-you-mom-ad-from-the-2012-olympics P&G nadaljuje čustveno kampanjo tudi na olimpijskih igrah v Sočiju Zebrating Ulična umetnost, ki je vidna le s pravega zornega kota BODHI_1 Diva s stilom – na štirih tačkah! · · ·