oana-craciun-SjiHCnREKhM-unsplash2
V zraku · odnosi

Ko po vseh strupenih odnosih, ki ste jih doživeli v svojem življenju, srečate pravo osebo, se vam zdi, da sta sreča in ljubezen nekaj nedosegljivega.

Ko boste srečali svojo pravo resnično ljubezen, boste morda na začetku malce zmedeni, a nenadoma boste spoznali, da je vse točno tako, kakor mora biti. Spoznali boste, da ste končno našli svojo sorodno dušo in da prava ljubezen ne obstaja samo v pravljicah.

Vajino prvo srečanje morda res ni bilo nič posebnega. Srce ti ni hitreje utripalo, a počutil si se sproščenega. V tebi se je prebudil občutek, da se nista srečala prvič, da to osebo že dolgo poznaš.

Prava ljubezen se rojeva postopoma, začetni ognjemet čustev splahni in se spremeni v romantične občutke. V tebi se pojavi želja, da si z njim/njo ustvariš sanjsko ljubezensko zgodbo.

In to so znaki, ki ti bodo pomagali odkriti, da je on/-a tvoja prava ljubezen!

1. Šesti čut ti NE govori, da pojdi stran, da on/-a ni zate.
2. Z njim/njo si lahko to, kar si.
3. Počasi podiraš zidove okoli svojega srca.
4. Nehaš se spraševati, ali je še kje kakšna druga oseba zate.
5. On/-a je edina oseba, s katero si želiš biti.
6. Zaupaš mu/ji vse svoje skrivnosti, pokažeš mu/ji svojo ranljivost.
7. Vajini cilji in vrednote so usklajeni.
8. Zavedata se, da ljubezen ni igra.
9. Drug za drugega bi naredila vse.
10. Odvisen si od druge osebe, ampak na pozitiven način.
11. Ujemata se na čustvenem in seksualnem področju.
12. Podpirata se.
13. Drugemu sta prioriteta.
14. Ne skrivata se.
15. Ne ignorirata se.
16. Ne ostaneta jezna drug na drugega.
17. Držita obljube.
18. Priznata si napake.
19. Zaupata si.
20. Zdi se, da se poznata že od nekdaj.

Prava oseba se bo do tebe vedla, kakor da si njen najboljši prijatelj, s teboj bo delila svoje misli, sanje, strahove, preteklost. Zaupala si bosta vse skrivnosti, dvome. Prepire in grde poglede bosta spremenila v smeh. Nikoli ne bosta obrnila hrbta drug drugemu, ampak se bosta o vsem pogovorila, četudi bodo tekle solze. Vedel boš, da bo ne glede na vse ona vedno tam zate, na tvoji strani, s teboj!

Prava ljubezen ni igra, prava ljubezen je čudovita romanca, ki traja. Vaju vidiš nekoč, kako se bosta sprehajala, še vedno z roko v roki, in z nasmehom obujala spomine?


sule-makaroglu-eGgqR7E8bys-unsplash 20 stvari, ki jih močna ženska želi, da jih veš! shutterstock_1336033253 Enako nevarno kot prešuštvo: ta vrsta prevare je eden najpogostejših razlogov za ločitev! shutterstock_266627072 Ko izgubiš mamo, izgubiš del sebe! christopher-campbell-XrTIFBsZxaY-unsplash To delamo vsi narobe: 9 napak, ki jih naredimo na prvem zmenku · ·