To vaju bo močno povezalo: 5 stvari, ki zagotavljajo BOLJŠI UŽITEK kot seks
V zraku · odnosi

Ideja, da so spolni odnosi le človeška potreba, ki je nujna za biološki sistem, je v številnih kulturah že passé. Spolnost je postala najranljivejše dejanje, ki je sposobno dve osebi povezati ali ju ločiti za vse večne čase. Vendar! To NI EDINA STVAR, ki vaju bo povezala in vama zagotovila izjemen užitek.

ZGRADITA MOČNO PRIJATELJSTVO

Občutek sprejetosti in odobravanja je v razmerju izjemno pomemben. In ravno zato je ključnega pomena, da postaneta najboljša prijatelja. Prijateljstvo gradi zdravo in intimno razmerje. Delita drug z drugim skrivnosti, ideje in zgodbe. Dejstvo, da drug drugega poznata dobro in vesta, da si lahko zaupata, bo ojačalo vajina čustva. Počutila se bosta bolj zaljubljeno in ljubljeno. Hormoni sreče se bodo aktivirali, kar bo pozitivno vplivalo tudi na druga področja vajinega življenja.

POVEŽITA SE S POMOČJO HRANE

Znano je, da so številne raziskave pokazale, da kuhanje za osebo, za katero vama je mar, skupno kuhanje ali obiskovanje kulinaričnih delavnic ustvarja naravno vzburjenje pri paru. Skupinsko kuhanje naj bi omogočilo, da se povežeta na višji čustveni stopnji. Raziskujta hrano, uživajta v okusih in jo preizkustia tudi spalnici.

NAJDITA SKUPNE AKTIVNOSTI

Sami vesta, da sta smeh in zabava v dvoje čudoviti stvari. Najdita skupne aktivnosti, ki se jih oba veselita. Pojdita na sprehod, tecita, vpišita se na fitnes ali kulinarične delavnice … – ni pomembno kaj, ampak zgolj počnita stvari, ki vaju intelektualno in fizično stimulirajo, saj takšne stvari gradijo harmonijo in zaupanje v razmerju.

BODITA NEŽNA

Obstaja več načinov, kako sta lahko nežna – božanje, poljubljanje, držanje za roke, objememanje … vse to predstavlja obliko izkazovanja ljubezni. Lahko sta tudi kreativna in drug drugemu napišita pismo ali kupita ljubko darilo, ki ima močno vrednost. Naredita stvari, zaradi katerih se bosta počutila ljubljeno.

ODKRIJTA VAJINO RANLJIVOST

Ko sta povezana s partnerjem mentalno, sta neposredno povezana tudi fizično in čustveno. Priznajta svoje strahove, želje in razmišljanja, ker je to tisto, kar vaju bo zbližalo. Soočita s svojimi temačnimi stranmi osebnosti, ker je to tisto, kar bo prineslo mir in vedrino v vajini (individualni in skupni) življenji.

Besede, ki štejejo: malenkosti, zaradi katerih se bo počutila CENJENO in LJUBLJENO Pokaži ji, kaj je ljubezen: malenkosti, zaradi katerih se bo počutila CENJENO in LJUBLJENO love-2666677_1920 Čeprav sva zaključila, zame še ni konec: 10 razlogov, zakaj te še zmeraj ljubim shutterstock_520181782 Starodavna norost: dejstva o tem, kakšen je bil seks v PRETEKLOSTI Prišel je konec: boleči znaki, da vajino razmerje ni več isto, kot je bilo NEKOČ Prišel je konec: boleči znaki, da vajina zveza ni ista, kot je bila NEKOČ ·