TOP 7: najboljše stekleničke za vodo 2019
V zraku · dizajn

Se sprašujete, kako rešiti planet? Izogibanje plastični embalaži za enkratno uporabo, kot so na primer plastične stekleničke, je vsekakor korak v pravo smer – alternativo lahko najdete v steklu, in sicer si oglejte, katere so najboljše stekleničke za vodo 2019! Verjemite, tudi vi boste našli pravo zase!

Kolikokrat ste že kupili novo plastenko vode, ko pa bi lahko že uporabljeno plastenko preprosto napolnili z vodo iz pipe? To sicer ni nič nenavadnega, saj se v tem ne razlikujete od večine ljudi, a na ta način škodujete naravi.

Ker vas želimo spodbuditi k bolj zelenem načinu življenja, smo na enem mestu zbrali najboljše stekleničke za vodo 2019, ki vam bodo služile še dolgo.

To so najboljše stekleničke za vodo 2019 …

Hip Water Bottle (650 ml)

Ta žepna čutarica ni namenjena shranjevanju viskija, pač pa vode. Oblikovana je tako, da jo lahko brez težav spravite v žep, kjer bo tudi ostala. Služi nam kot dokaz, da stekleničke za večkratno uporabo ne rabijo biti enake oblike kot tiste, ki se jih želimo sčasoma znebiti.

TUKAJ JO LAHKO KUPIŠ: amazon.co.uk

Dopper Original Cool Blue (450 ml)

Dopper Original vam po zaslugi izvirnega dizajna ponuja dve možnosti uporabe. Vodo lahko pijete neposredno iz stekleničke ali pa snamete pokrov, ki ga nato uporabite kot kozarec in vanj nalijete tekočino. Dopper ob tem sodeluje z dobrodelno organizacijo Simavi, ki se med drugim ukvarja s težavami z oskrbo s pitno vodo.

TUKAJ JO LAHKO KUPIŠ: amazon.com

Brita Fill&Go Vital (600 ml)

Če živite na območju, kjer voda iz pipe ne velja za najčistejšo, se rešitev skriva v filtru, vgrajenem v to stekleničko. Slednjega je sicer priporočljivo zamenjati enkrat mesečno oziroma po tem, ko skozenj steče približno 150 litrov vode.

TUKAJ JO LAHKO KUPIŠ: amazon.co.uk

Bobble Sport (650 ml)

Se vam je že zgodilo, da ste pokrovček stekleničke pozabili v telovadnici? V tem primeru je Bottle Sport, ki se lahko pohvali s pritrjenim pokrovčkom, kot nalašč za vas. Hkrati velja poudariti, da vključuje tudi filter za vodo.

TUKAJ JO LAHKO KUPIŠ: amazon.co.uk

Thermos Eastman Tritan Hydration (710 ml)

Steklenička proizvajalca Thermos se ponaša s priročnim pokrovom, ki ga je mogoče odpreti s pritiskom na gumb. Očistite jo lahko kar v pomivalnem stroju.

TUKAJ JO LAHKO KUPIŠ: amazon.co.uk

A5 Memobottle (750 ml)

Steklenička v velikosti formata A5 je oblikovana tako, da jo lahko shranite kar v predal za beležko v vaši službeni torbi. Proizvajalci prav tako ponujajo manjši steklenički v velikosti formatov A6 oziroma A7.

TUKAJ JO LAHKO KUPIŠ: amazon.co.uk

WAKEcup (450 ml)

WAKEcup se od drugih stekleničk razlikuje predvsem po tem, da je prekrita z organskim bambusom, medtem ko je njen notranji del izdelan iz nerjavečega jekla. 10 odstotkov prihodkov od njene prodaje je namenjenih ekološki organizaciji The Marine Conservation Society.

TUKAJ JO LAHKO KUPIŠ: amazon.co.uk

nendo_1010_20190603_012 Buckle: ura, ki se požvižga na tradicionalno načelo oblikovanja IKEA ROGNAN: ultrašik robotsko zložljivo pohištvo za majhne prostore IKEA ROGNAN: ultrašik robotsko zložljivo pohištvo za majhne prostore Compass Pools Infinity London Compass Pools Infinity London: prvi neskončen nebeški bazen nad Londonom Poglej si to čudo! Pica, ki jo lahko brezskrbno ješ v postelji Poglej si to čudo! Pica, ki jo lahko brezskrbno ješ v postelji ·