Brezžične slušalke in Bluetooth zvočnik Vissles
V zraku · tehnologija · gadgeti

Ne glede na to, ali želimo glasbo le zase ali pa jo želimo deliti še s prijatelji, Vissles 2v1 zmore oboje.

Zaradi pestrosti ponudbe je brezžične slušalke za v uho že težko izbrati. Vsaka ponuja neko lastnost, ki je nekomu pomembna bolj, drugemu manj. Zagotovo pa si želimo vsi, da bi slušalke, za katere se odločimo, bile čimbolj praktične za uporabo. Pri Vissles so se pojma praktičnosti lotili na takšen način, da so v en vgradili kar dva izdelka: brezžični slušalki za v uho ter prenosni zvočnik Bluetooth.

Ko potrebujemo glasbo le zase uporabimo brezžični slušalki. Te so vodoodporne, njihova baterija pa zdrži do 5 ur (dodatnih 20 ur s prenosno škatlico). Upravljamo jih s pomočjo gest s prsti ali pa opravila narekujemo pametni asistentki. Ko pa bomo glasbo želeli deliti še z drugimi, slušalki enostavno pospravimo v prenosno škatlico, vgrajen zvočnik pa se aktivira kar sam. Ta bo z močjo 3 W zdržal do 4 ure predvajanja. Trenutno ta izdelek zbira sredstva na portalu Indiegogo, začetna cena pa se začne pri 59 evrih.

Galerija: Vissles 2v1

Brezžične slušalke in Bluetooth zvočnik VisslesOdpri galerijo

phonocut Phonocut Home Vinyl Recorder: izdelajte vinilko kar doma Canon IVY REC Canon IVY REC: kamera, pripravljena na vsako situacijo Nikon Z 50 Nikon Z 50: idealen vstop v svet brezzrcalne fotografije okok Playstation 5: novi Playstation prihaja konec leta 2020 · ·