Slika 1-Oral B
V zraku · tehnologija

Ko je treba k zobozdravniku, mnogi stisnemo rep med noge in zapremo usta, toda izgovorov in razlogov, ki jih iščemo, da manj pogosto obiščemo zobozdravnika, je zdaj konec. O stanju v naših zobeh nas tokrat ne bo obvestila zobna miška, temveč še kako pametna zobna ščetka.

Nova zobna ščetka, ki jo je razvilo podjetje Oral-B in jo bo moč kupiti od junija dalje, našim zobem ne prinaša le temeljite čistoče, ampak tudi informacije o tem, kako dobri smo pri negovanju svoje ustne votline. Električno zobno krtačko prek Bluetootha (ali modrega zoba, kakšno naključje!) preprosto povežemo z aplikacijo na pametnem telefonu in dodobra poščetkamo kočnike, sekalce in ostalo druščino, vključno s kronami.

Da bo kraljestvo zob zares dobro očiščeno, nam bo pomagala video simulacija na našem telefonu, ki nas bo vodila, kje in kako močno naj si umijemo zobe. Aplikacija bo v veliko pomoč tudi z nasveti, kako lahko ščetkanje zob opravimo hitreje in bolje, naš napredek pa bo predstavila v obliki grafikona. Pred zdravnikom torej ne bomo imeli česa več skriti, saj nas bo en sam krasen nasmeh.

A pozor, zobna ščetka lahko prek Bluetooth povezave podatke o tem, kako pogosto in učinkovito ščetkate, sporoči tudi vašemu zobozdravniku! Tako pred njim morebitnih slabih navad ne boste mogli več skrivati!

cover-samsung-tablice-1000-500 Samsungova serija tablic “pro” – Galaxy NotePRO in TabPRO 1077577_418227101642624_991298293_o Leica v papirnati preobleki dash 6 Za športnike – slušalke in merilec gibanja v enem Prva pametna pištola na svetu za večjo varnost · · · · · ·