Zvezdniki in paparaci
V zraku · buzz buzz

Paparaci so ena od najbolj nadležnih sort ljudi. Vsi zvezdniki so to spoznali na lastni koži. Paparaci pač pridejo v paketu s slavo. Nekateri to dejstvo sprejmejo bolje, drugi malo slabše. Nekateri so se, ko jim je prekipelo, nad njimi znesli s pestmi, drugi so jim kazali sredinca, spet tretji so situacijo obrnil sebi v prid in ”škljocanje” izkoristi za pomembno sporočilo svetu ali pa so se iz fotografov na domiseln način ponorčevali.

Čeprav marsikdo izmed nas zavida življenje zvezdnikom, pa obstaja ena plat zvezdništva, ki jim je gotovo nihče ne zavida. Življenje na očeh javnosti. Njihovo življenje je zavoljo paparacev pravzaprav resničnostni šov. ”Rumena” senca je eden od davkov slave, in čeprav si lahko z bajnimi milijoni kupijo vse, si ljubega miru ne morejo.

Marsikateri zvezdnik paparace preprosta ignorira, a ignorira jih lahko le toliko časa. ”Sto ljudi, sto čudi,” pravijo. Zvezdniki odreagirajo drugače, ko jim prekipi. Nekateri se jih lotijo s silo, drugi kažejo sredinca, tretji pa se jim maščujejo na domiseln način in mimogrede v svet pošljejo še pomembno obvestilo, kot npr. Benedict Cumberbatch, ki je na ta način opozoril na situacijo v Egiptu.

PREBERITE ŠE: Zvezdniški sredinci – zvezdniki, ki kažejo sredince

Ste vedeli, da je Daniel Radcliffe, zvezdnik filmov o Harryju Potterju, v času, ko je igral v gledališki igri Equus (2007), vsakič, ko se je pojavil pred gledališčem in ga je tam pričakala horda paparacev, nosil ista oblačila kot dan/teden prej, torej isto čepico, isto jakno, iste hlače? Opazil je namreč, da kadar je odhajal enako oblečen, so se fotografi zmrdovali, saj so bile nove fotografije identičnem starim in jih zato niso mogli prodati. Na ta način jim je nagajal in jih frustriral kar pet mesecev. In sploh ni edini zvezdnik, ki jim je na domiseln način kravžljal živce.

Galerija – zvezdniki, ki so se na domiseln način maščevali nadležnim paparacem:

Leonardo DiCaprioOdpri galerijo

Fail 2016 ”Fail” 2016: ko ti ‘na polno’ spodleti – najbolj smešni posnetki 2016 Najbolj bizarne japonske reklame 2016 Najbolj bizarni japonski oglasi 2016 People Are Awesome 2016 People Are Awesome 2016 – ljudje smo totalno neverjetni! Otrok pamet podeduje od mame. Za svojo inteligenco se imate zahvaliti mami · ·