shutterstock_406893664
28. avg
V zraku · dan za

Ljubljanski ponudniki burgerjev bodo med 28. avgustom in 10. septembrom prodajali burgerje z oznako Dobrodelni burger. Oznako bodo dobili posebej za ta namen skreirani burgerji, ki jih do zdaj še niste uspeli okusiti. Od vsakega burgerja boste tako donirali 1 evro izbrani nevladni ogranizaciji.

do
različni ponudniki v Ljubljani
Zveza Sožitje, CNVOS, Majmun, Tabay Brothers, Lars&Sven Burgers, Slovenska filantropija, Kavarna Tiskarna
/
Dogodek na Facebooku

Pri svojem najljubšem prodajalcu burgerjev izberite burger z oznako Dobrodelni burger in 1 evro od vašega nakupa bo prodajalec namenil za dober namen eni od izbranih nevladnih organizacij. No, v resnici boste denar za dober namen podarili kupci, ki se boste odločili za #dobrodelniburgerji.

Kdo sodeluje?

Lars&Sven Burgers s košarkarskim burgerjem Pick ’n Roll, s katerim bodo sredstva zbirali za Zveza Paraplegikov Slovenije Ljubljana, za njihov program košarke na vozičkih.

Tabay Brothers bosta z Ekstaza burgerjem denar zbirala za društvo Prostorož, ki bo za ta namen obnovil in po novih standardih prilagodil eno od zavrženih kovinskih igral ter ga vrnil na eno od otroških igrišč.

Kavarna Tiskarna bo z burgerjem Luigijem zbirala denar za Zveza Sožitje, ki bo uporabnike dnevnega centra, ljudi s posebnimi potrebami, peljala na njihov sploh prvi skupni izlet, šli bodo v Postojsko jamo in v Lipico.

HOOD Burger bo z La Boca steak sandwichem zbiral sredstva za Ultrazvočno društvo. To bo z zbranim denarjem kupilo prepotrebno ogrevano posteljico za novorojenčke in jo podarilo ljubljanski porodnišnici.

Restavracija Majmun bo z burgerjem Savcem, zbirala denar za delovanje Ambulante Pro bono, ki se nahaja v Savskem naselju, zbrani denar bodo podarili eni od ustanoviteljic ambulante, to je Slovenska filantropija.

Will Smith in Jezzy Jeff 26. avgust, 2017 Koncert: Will Smith in DJ Jazzy Jeff avgusta prihajata v Poreč Bled Bike Festival 2017 25. avgust, 2017 Bled Bike Festival 2017: največji kolesarski festival v Sloveniji 25. avgust, 2017 Špas na vas 2017: festival iger, kulinarike in glasbe NOČI V STARI LJUBLJANI 24. avgust, 2017 Noči v stari Ljubljani 2017: poklon slovanski kulturi · · · · · · ·