Booka-Shade-Press-Photo-Approved-
30. jun
V zraku · dan za

Festival urbane kulture 2017 bo potekal od 30. junija do 1. julija 2017. Projekt, ki ga sofinancira Evropska unija, je izjemno raznovrsten festival, ki pod enim imenom združuje elektronsko glasbo, dizajn, modo, družbenokoristne dogodke in še mnogo več. Festival se bo odvijal na različnih prizoriščih po vsej Ljubljani. Vstopnice za “Kick Off” prireditve so brezplačne, after partyji pa so plačljivi. Lepo vabljeni!

do
različne lokacije po Ljubljani
Festival Urbane Kulture Slovenija
Vstop je prost.
Dogodek na Facebooku

Med 30. junijem in 1. julijem 2017 se bo v Ljubljani odvil  popularni Festival urbane kulture 2017. Festival urbane kulture navdih za svoj koncept črpa iz Slovenije kot žepne dežele z izjemno raznovrstnostjo. Analogno temu, lahko obiskovalci  tudi na festivalu doživijo širok razmah najrazličnejših dogodkov: glasbenih, modnih, vizualnih, družbenokoristnih in informativnih.

PREBERITE ŠE: Koncert: Cigarettes After Sex prihajajo v Kino Šiška!

Namen festivala je postaviti trdne temelje Sloveniji kot atraktivni festivalski turistični destinaciji. Festival se bo odvijal na različnih prizoriščih po Ljubljani (Kongresni trg, K4, Cirkus, Centralna postaja, Žmauc, Petkovškovo nabrežje). Med drugimi bodo na festivalu nastopili Jazzanova ft. Paul Randolph, Booka Shade, Llorca in mnogi drugi. Vsi glavni dogodki so brezplačni, za after partyje pa je treba plačati simbolično ceno. Več o programu si lahko preberete na tej povezavi.

1. januar, 1970 VinoFest 2017 24. junij, 2017 VinoFest 2017 – vinsko-kulinarični praznik v Portorožu Image converted using ifftoany 24. junij, 2017 Plusk 2017: z BMX-i, rolerji in roklami v Velenjsko jezero FESTIVAL LENT 2017 23. junij, 2017 Festival Lent 2017 praznuje 25 let, prihaja Bob Geldof · · · · ·