Kuhna na plac 2017 ponovno ponuja možnost, da gurmanska usta pokusijo več različnih jedi in spoznajo sezonsko ponudbo hrane in pijače. Na stojnicah Kuhne na plac bodo kuhali lokalni in slovenski ponudniki. Vsak od njih bo imel v ponudbi tri različne jedi, zato organizatorji zagotavljajo pestro ponudbo obrokov, med katerimi bo prav vsak obiskovalec lahko izbral nekaj po svojem okusu.
PREBERITE ŠE: Odprta kuhna 2017: peta sezona gurmanskih dogodivščin
Na račun bodo prišli tako ljubitelji burgerjev, jedi na žlico, gurmani, vegetarijanci, vegani kot tudi tisti, ki prisegajo na tipične slovenske jedi. Poleg Kuhne na plac bodo svoj prostor dobili tudi različni ponudniki hrane s svojimi izdelki oz. tistimi, ki so na kakršenkoli način povezani s kuhinjo in kulinaričnimi vsebinami.
V letu 2017 je predvidenih šest prireditev Kuhna na plac, in sicer vsako prvo soboto v aprilu, maju, juniju, juliju, septembru in oktobru.
Galerija – Kuhna na plac 2017: domžalska ulična kuhinja začne kuhati aprila
