Pivo & Burger Fest 2017
17. jun
V zraku · dan za

Sezono otvarja tudi Pivo & Burger Fest. Najbolj slastna kulinarična kompanjona se na Pogačarjev trg v Ljubljani vračata 17. junija 2017. Pomladni Pivo & Burger Fest 2017 se bo odvijal tako v soboto kot tudi v nedeljo, 18. junija.

do
Pogačarjev trg 1, Ljubljana
Pivo & Burger Fest
Brezplačno

Sezona uživanja na prostem je tu in z njo tudi Pivo & Burger Fest. Naše brbončice bosta že kmalu ponovno razvajala nerazdružljiva kulinarična kompanjona – pivo in burger. Pomladi Pivo & Burger Fest 2017 bo potekal 20. in 21. maja.

”Letos Pivo & Burger Fest prirejamo četrto leto zapored. Ko sem se preselil v Slovenijo, so mi povedali, da moraš za rojstni dan vse prijatelje povabiti na zabavo. Tako se je pravzaprav rodil Pivo & Burger Fest, kot veliko praznovanje z mojo najljubšo hrano in pijačo. Vsako leto smo ga priredili tudi za moj rojstni dan oktobra, tokrat pa smo se odločili, da ga izvedemo v nekoliko toplejših mesecih, in sicer maja in septembra,” je prvi letošnji Pivo & Burger Fest pospremil idejni oče festivala Lior Kochavy, ki je dodal: ”Kot vedno smo se tudi letos pri dogovorih s ponudniki osredotočili na visoko kakovost ponudbe, pa tudi na kreativnost, ki jo vložijo med dve rezini bombetke.”

PREBERITE ŠE: Tabay Brothers ponovno vabita v svet gurmanske ‘hitre prehrane’

S kraft kapljico najboljših slovenskih pivovarjev ter sočnimi burgerji mesnih, ribjih, vegetarijanskih, veganskih in celo sladkih vrst ponudnikov z vseh koncev Slovenije se boste lahko mastili od 11. do 23. ure. Festival bo ponudil največjo izbiro doslej in nove ponudnike.

Maraton treh src 2017 20. maj, 2017 Maraton treh src 2017 – tekaški praznik v Radencih Pult petka 13. maj, 2017 Pulz petka – nova oblika teka, primerna za vse Maker Faire 13. maj, 2017 Ljubljana Mini Maker Faire 2017 Teden mladih 2017 Kranj 12. maj, 2017 Teden mladih 2017 v Kranju – največji festival športa, kulture, glasbe in izobraževanja · · · · ·