Teden restavracij 2016
11. mar
V zraku · dan za

Dobrojedci, pozor! Pomladni Teden restavracij 2016 je vse bliže. Letošnji pomladni praznik slovenske kulinarike bo potekal od 11. do 20. marca 2016. Če je bil lanski pomladni teden restavracij v znamenju lokalnosti sestavin in ustvarjalnosti chefov, v letu 2016 dodaja še obliko. Toliko kot jemo z usti, namreč jemo tudi z očmi.

do
Po celotni Sloveniji
VIVI, d. o. o
16 €

Pomladni Teden restavracij 2016 nastopa pod neuradnim geslom ”Jemo tudi z očmi”, zato lanski lokalnosti sestavin in ustvarjalnosti chefov pri letošnjem pomladnem Tednu restavracij dodajajo prezentacijo jedi na krožniku, ki je pomembna odlika vrhunske kulinarike. Jedi z menija Tedna restavracij, devetdnevnega kulinaričnega razvajanja, tako ne bodo razvajale le brbončic, ampak tudi oči.

PREBERITE ŠE: Sejem Dom 2016: že 55. Sejem Dom po vrsti!

Z meniji bodo svojo umetniško žilico in ustvarjalni navdih med 11. in 20. marcem 2016 predstavili chefi iz več kot 83 slovenskih restavracij. Da bo imela domišljija karseda prosto pot, se je nekoliko dvignila cena menija, ki bo 16 evrov (za najmanj tri hode). Cilj namreč ni jesti poceni, ampak dobro.

Pomladanski teden restavracij 2016Odpri galerijo
500 podjetnic 2016 20. februar, 4000 500 podjetnic 2016: podjetnice tečejo četrti krog Sejem Dom 2016 20. februar, 5200 Sejem Dom 2016: že 55. Sejem Dom po vrsti! 55. Pokal Vitranc (2016) 5. marec, 2016 Pokal Vitranc 2016: program 55. Pokala Vitranc v alpskem smučanju Tisoč in ena noč 1. marec, 2016 Muzikal Tisoč in ena noč premierno v MGL ·