Brezzrcalni fotoaparat Olympus PEN-F
V zraku · tehnologija

Brezčasni fotoaparat Olympus PEN-F je dobil naslednika. Dostojnega, lahko rečemo po videnem. Kar je za Porsche model 911, je za Olympus družina PEN. Originalni fotoaparat PEN-F je prvič izšel že davnega leta 1963 in s svojim čudovitim, a preprostim dizajnom hitro postal prodajna uspešnica. Zdaj, 53 let kasneje, je PEN-F nazaj. Digitalna reinkarnacija oziroma nadgradnja istoimenskega triinpetdesetletnika je mešanica kompaktnega fotoaparata in prepoznavnega dizajna, ki Olympus spremlja že 80 let.

Olympus PEN-F
1293 €
Mimovrste

Brezzrcalni fotoaparat Olympus PEN-F je nadgradnja istoimenskega priljubljenega modela iz leta 1963. Pohvali se lahko s senzorjem z 20 milijoni slikovnih točk, 5-osnim stabilizatorjem slike in OLED-iskalom ločljivosti 2,36 milijona slikovnih točk. Na čelu je opremljen s stikalom Creative Dial, ki je bližnjica do različnih funkcij za še lepše fotografije in boljšo uporabniško izkušnjo. Krasita ga prepoznaven dizajn in sistem kompaktnega fotoaparata. Smetana na vrhu torte je 3-palčni občutljiv zaslon na začelju.

PREBERITE ŠE: Fotoaparat iz papirja: najtanjši digitalni fotoaparat na svetu?

Olympus PEN-F za 21. stoletje ima času primerno Wi-Fi povezljivost in podporo funkcijama Remote Shooting in WireLess Sharing. Ponaša se z zmogljivo baterijo, ki na polnjenje omogoča 300 posnetkov in do 80 minut snemanja videoposnetkov. Baha se tudi z možnostjo 20 posnetkov na sekundo, zaslonka pa lahko zajame fotografijo v zgolj 1/16000 sekunde. Tehta pičlih 400 gramov in je tako precej lažji od konkurence.

Brezzrcalni fotoaparat Olympus PEN-FOdpri galerijo
Microclimate Chair - stol za regeneracijo The Microclimate Chair – revolucionarna oblika regeneracije Trace: ura, kjer laserji kažejo minevanje časa Trace: ura, kjer laserji kažejo minevanje časa Cyrano Scent Machine: zvočnik, ki "predvaja" vonjave Cyrano Scent Machine: zvočnik, ki “predvaja” vonjave Najhitrejši mobilni brskalniki 2016 Najhitrejši mobilni brskalniki 2016: Chrome, Firefox, Opera ali kateri drug?