Casetify-Custom-Case-Taxi
V zraku · trend

Ste kdaj bili, potem ko ste izrazili željo, da bi imeli svojo sliko natisnjeno na leseni ovitek za pametni telefon, tarča začudenih pogledov in stavkov kot je »A si malo čez les?«. K sreči obisk psihiatra ne bo (več) potreben, obisk spletne strani Casetify.com bo dovolj, da boste prestali test glede vašega duševnega zdravja. Wooden case je namreč prava stvar!

Casetify Wood Case
37€
Casetify.com

Hipsterji pozor! Končno ovitek, ki ni skregan z vašimi načeli. Hmmm, le kaj potem iPhone dela v vaših rokah? Kakorkoli. Malo naravnega pridiha h tehnologiji vsekakor ne škodi (verjetno je to, prosto po hipsterski filozofiji, kot solata h hamburgerju), če pa h temu lahko dodate še oseben pridih, potem pa sploh.

Design odtisnjen na pravi les lahko namreč izberete sami in to ne nujno zgolj iz ‘odtujene’ galerije, ki jo ponuja Casetify, pač pa iz lastne zbirke fotografij shranjenih na Instagramu ali Facebooku. In z nekaj kliki bo vaš iPhone 5 oz. 5S (zaenkrat na voljo le za ta dva modela) zares unikaten.

PREBERITE ŠE: Smokin’ Jackets – ovitki za cigaretne škatlice

Odpri galerijo
3032858-poster-p-sneakers Mondrian v pop kulturi Agustaa Nakit iz prahu #floorcore inspiracija Glej pod noge! #floorcore je najnovejši trend na Instagramu! COVER Ananas kot namizna dekoracija · · · · · · · · ·