Kavarna in restavracija Švicarija: raj v Tivoliju
Utrip mesta · kulinarika · Utrip mesta · lokali

V svoji pestri zgodovini je bila Švicarija priljubljeno gostišče, kavarna in hotel, v njej pa se je prepletalo pestro kulturno in družabno življenje. Zdaj se bo pestra zgodba Švicarije, ki je goste že v preteklosti razvajala z odlično kavo in slastnim kruhom, glasbenimi in plesnimi dogodki ter gosti, nadaljevala. V res izvirnem ambientu v skoraj neposredni bližini centra Ljubljane, v parku Tivoli, s pogledom na Ljubljanski grad, je namreč ponovno zaživela kavarna, kmalu pa bo sledila še restavracija.

Švicarija
Pod turnom 4
Ljubljana
051 350 750 in 041 582 586
Od ponedeljka do nedelje od 10.00 do 18.00.

Švicarija se nahaja v Parku Tivoli nad Gradom Tivoli. Od tod tudi prvotno ime, Hotel Tivoli, ki pa so ga Ljubljančani že davno zamenjali za Švicarijo. Nekdaj je slovela kot središče ljubljanske družbene scene, saj so se tam odvijala srečanja vseh vrst; politična, kulturna, umetniška in družabna. Znani pa so bili tudi po svojih zajtrkih, beli kavi in odličnem kruhu.

Švicarija se je v obliki klasične kavarne ponovno odprla v avgustu, gostom pa ponuja prijeten prostor za jutranjo kavo, seveda ne manjka niti posebna signature kava Švicarija. Kavarni bo kmalu sledila še restavracija, ki bo gostom ponujala izbran sezonski meni slovenskih dobrot s svežim pridihom. Zaradi odlične lokacije, ki ponuja tudi veliko mero zasebnosti, je Švicarija tudi edinstvena izbira za zasebne ali poslovne dogodke, za vas pa bo poskrbela izkušena ekipa, ki vas bo razvajala s kulinaričnimi dobrotami in pestrim programom, ki ga pripravijo po željah naročnikov.

Galerija – kavarna in restavracija Švicarija: raj v Tivoliju

Kavarna in restavracija Švicarija: raj v TivolijuOdpri galerijo
beerfest copy Danes je svetovni dan piva. Na zdravje! 2017_07_FF_FB_citymagazine_1000x500 FerFud DUEL: fini grižljaji po fer ceni shutterstock_429147361 Zato si slabe volje: 7 živil, ki te znanstveno dokazano spremenijo v “tečko” giphy (31) Ta McDonald’sov izdelek ima najmanj kalorij! · · · · ·