fbpx

Pet misli, ki gredo moškim po glavi, ko vidijo golo žensko telo

Ne vidi njenih napak, vidi le njeno toplo telo.

Golo žensko telo ima hipnotično moč nad moškimi. Ko se ženska sleče pred njimi, pozabijo na vse drugo in se želijo prepustiti le lastnim užitkom, pa tudi užitkom svoje partnerke.

In kaj pravzaprav gre moškim po glavi, ko vidijo golo žensko? Mnoge ženske mislijo, da njihovi partnerji iščejo nepopolnosti na njihovih golih telesih, a moški sploh ne vidijo tega, kar ženske dojemajo kot svoje pomanjkljivosti.

Preberite, kaj jim gre v tistem trenutku po glavi.

1. Ostani hladen

Ko se ženska sleče pred moškim, ne glede na to, kolikokrat je že videl njeno telo ali telo ženske nasploh, vse v njegovem telesu “podivja”. Srce mu bije hitreje, kri mu teče v prepone, zvrti se mu v glavi in ne more trezno razmišljati. Nočejo ustvariti vtisa, da še nikoli niso videli gole ženske, zato se trudijo ostati hladni in trezni. Čeprav bi najraje začeli kričati od sreče in navdušenja.

2. Poskusi zdržati

Moški dosežejo vrhunec hitreje kot ženske, kar ne pomeni samo, da se morajo dodatno potruditi, temveč preložiti tudi lastno zadovoljstvo zaradi njenega užitka. Zato, čeprav bi se raje radi divje ljubili, se morajo včasih ljubiti v počasnejšem ritmu, s katerim bodo, vsaj tako upajo, lahko hkrati s partnerko dosegli vrhunec.

Srečen sem!
Foto: Ana Maria Moroz – Pexels

3. Ko bi le vedel, kaj hoče, da naredim

Ženske ne bojte se, in nas malo usmerite. Naše delo je veliko lažje, če nam pošljete povratne informacije. Šepetajte nam svoje želje na uho, premaknite naše roke tja, kamor želite, prevzemite nadzor in nam pokažite, kaj vas navdušuje, pravijo moški ženskam.

4. Imam res tako srečo

Moške preprosto prevzame občutek hvaležnosti, ko vidijo golo žensko.

5. Ali ji naj rečem, da mi je všeč

Moški se večkrat v začetnih fazah razmerja med spolnim odnosom sprašujejo: “Ali ji lahko rečem, da jo ljubim? Bi bilo to čudno? Mislim, da jo imam rad. Ljubim jo. Ampak, ali je sedaj pravi čas?”

Z vami od leta 2004

City Magazine od leta 2004 ustvarja vsebine za urbanega nomada, ki želi dobro in hitro informacijo. Ustvarili smo preko 30.000 spletnih prispevkov in 250 tiskanih izzidov!