Aprílová akadémia bude hravo jarná. Do pokrmu zaradíme prvé jariny a okoreníme ako za starých čias. Pripravíme si špargľu s tŕňom a iné dobroty.
April je čas špargľa, zato bo poudarek na njihovi pripravi. Tokrat jim bomo dodali trnič, prav poseben velikoplaninski trdi sir iz skute, ki so ga nekoč pastirji izdelovali v parih, saj simbolizira ženske prsi, nato pa enega v znak ljubezni podarili izbrankam. Pripravili bomo tudi hobotnico v solati z regratom in jagodami, špargljevo kremno juho, rižoto s šparglji, gamberi in trničem ter špargljeve snopiče v hrustljavi panceti z mladim kozjim sirom, pinjolami in bučnim oljem. Glavne jedi bo pripravljal glavni kuhar Kaval hostince a pizzerie, Dragan, za sladice pa bo poskrbel slaščičar iz Lolita, Grega. Uradna voda akademije je Pit.
Pohitite, število mest za prijave je omejeno.
Vo videu si pozrite, ako vyzerá tep kuchárskej akadémie
O akadémii varenia City CHEF
S City CHEF kuharsko akademijo želimo ljudem pokazati, da je kuhanje lahko hitro, zdravo in predvsem zabavno! Za to potrebujemo dobre, kakovostne sestavine, koristne namige in zanimive nasvete, dobro vino, ščepec ljubezni in seveda dobro družbo! Torej, vabljeni v našo družbo, v aktivno kuhinjo Siemens, kjer bomo pod taktirko Kavalovi majstri kuchári svoje čute razvajali z novimi, zanimivimi okusi, ki jih bomo dopolnjevali z ustreznimi vini.