Bi preživeli pasti v filmu Sam doma?
V zraku · buzz buzz

Bliža se božič, kar pomeni samo eno. Ja, okej, darila pod božičnim drevescem, ampak mislili smo na film Sam doma (Home Alone, 1990), ki je železni repertoar božičnega TV-programa že več kot 20 let. S filmom so neločljivo povezane pasti, ki jih Kevin McCallister nastavlja roparjema. Na videz nedolžne, pri Vsauce3 pa so preverili, kakšne bi bile posledice, če bi se prigode iz filma Sam doma zgodile v resničnem življenju. Namig. Skupili bi jo precej huje kot v filmu.

Čeprav so bile pasti, ki jih je Kevin (Macaulay Culkin) nastavil roparjema v filmu Sam doma (Home Alone), boleče in sta jo Joe Pesci in Daniel Stern nekajkrat pošteno skupila, nikoli nismo zares dobili občutka, da so lahko posledice takšnih pasti v resnici izjemno hude. Nekatere Kevinove pasti so bile namreč tako nevarne, da bi nas lahko stale celo življenja.

PREBERITE ŠE: Najbolj smešni novinarski spodrsljaji 2016

Morda žareča kljuka ne deluje, a pločevinka barve v obraz bi nam lahko zdrobila lobanjo. In vi ste se ob tem prizoru smejali! Ko si boste ogledali ta posnetek, v katerem ekipa Vsauce3 poustvari pasti iz filma v resničnem življenju, na film Sam doma ne boste nikoli več gledali enako.

Galerija – pasti v filmu Sam doma:

Bi preživeli pasti v filmu Sam doma?Odpri galerijo

When-Harry-Met-Sally-when-harry-met-sally-restaurant 9 nenavadnih načinov, kako lahko ljudje doživijo orgazem Odsevni jopič - vstopnica v svet Nadela sta si odsevni jopič in povsod prišla zastonj Amy Adams Zvezdniki pokazali svoj pravi obraz Poredni otroci Kateri otroci so bili letos najbolj poredni in ne bodo dobili daril od Božička? · ·