Film The Shack
Kulturni izbor · film

Koliba (The Shack) je pretresljiva drama o očetu, posneta po istoimenski noveli Williama P. Younga iz leta 2007, v kateri nastopajo Sam Worthington, Octavia Spencer, Graham Greene, Radha Mitchell, Alice Braga in Tim McGraw.

Koliba (The Shack) je zgodba o Macku, očetu treh otrok, ki mu v življenju ni postlano z rožicami. Kot otroka ga je zlorabljal oče, potem ko svoje otroke pelje na taborjenje, pa mu med reševanjem utapljajočega sina ugrabijo in umorijo hči Missy, sledi katere najdejo v zapuščeni kolibi, a njenega trupla nikoli ne odkrijejo.

PREBERITE ŠE: Filmski napovednik: Alibi.com

Mackovo življenje se po tem spremeni v ‘veliko žalost’, kot svoje stanje duha poimenuje sam. Nekega dne ga čaka pismo, v katerem ga ‘Očka’ vabi na srečanje v kolibo. Povabila ne razume popolnoma, saj z očetom že od mladosti ni imel stikov. Pomisli, da bi to lahko bilo sporočilo od Boga. V kolibi preživi nadvse razsvetljujoč vikend, ki mu življenje obrne na glavo.

Galerija – utrinki iz filma Koliba (The Shack):

Film The ShackOdpri galerijo
Filmski citati Najboljši filmski dialogi vseh časov Moj zmenek na slepo z življenjem (2017) Filmski napovednik: Moj zmenek na slepo z življenjem (Mein Blind Date mit dem Leben, 2017) Igra prestolov To je najdražji prizor s smrtjo v Igri prestolov Alibi.com Filmski napovednik: Alibi.com · · · ·