Film Transformers: The Last Knight (2017)
Kulturni izbor · film

Bodi prvi, ki si ogleda prvi napovednik za film Transformerji: Zadnji vitez (Transformers: The Last Knight), peti del izjemno uspešne robotske franšize Michaela Baya, v kateri se kot nadarjeni avtomehanik Cade Yeager vrača Mark Wahlberg. Glavna ženska vloga, ki je pred desetimi leti v stratosfero slave izstrelila Megan Fox, je tokrat pripadla Isabeli Moner. Napovednik za nove Transformerje se drži preverjenega Bayovega recepta – počasni posnetki, eksplozije, privlačna igralka, človeški heroj, zlobec, komični vložek, novi roboti, govor Optimusa Prima … Tako je, prav nič ne manjka! Je Optimus Prime prestopil na drugo stran?

Prispel je prvi napovedik za film Transformerji: Zadnji vitez (Transformers: The Last Knight). Transformerji, ki so kot igrače podjetja Hasbro in stripi znani že iz 80. let, so zadnjih deset let za filmski studio (DreamWorks Pictures, Paramount Pictures) kokoš, ki nese zlata jajca. Kljub ne najboljšim kritikam nadaljujejo svoj pohod.

Bitka med Avtoboti in Deseptikoni namreč še zdaleč ni odločena. Peti del je ponovno režiral Michael Bay, režiser akcijskih spektaklov, kot so Podli fantje, Armageddon in Pearl Harbor, pod zgodbo pa se podpisujeta Art Marcum in Matt Holloway, ki sta zakrivila film Iron Man, in Ken Nolan (Sestreljeni črni jastreb).

PREBERITE ŠE: Filmski napovednik: Prityazhenie (Attraction, 2017)

Spomnimo. Na koncu četrtega dela, Transformerji: Doba izumrtja, je Optimus Prime odletel v vesolje z namenom, da izve več o izvoru Transformerjev. Očitno pa je kopal pregloboko, saj se vrača kot negativec. Ali pač? Potem ko ugotovi, da je njegov planet Cybertron uničen, ter da je za to odgovoren prav on, skuša najti način, da bi planet znova oživil. Za to pa potrebuje artefakt in tak se nahaja na Zemlji. Dva svetova bosta trčila, le eden pa bo preživel, kot pripoveduje Anthony Hopkins v napovedniku.  Peto nadaljevanje predstavlja začetek novega robotskega filmskega sveta, saj se obeta kar nekaj izpeljank (spin-off). Že leta 2018 naj bi svoj film dobil Bumblebee. Je pa Transformers: The Last Knight zadnji film iz franšize, ki ga bo režiral Michael Bay. V filmu poleg omenjenih v vidnih vlogah nastopajo še Josh Duhamel, Tyrese Gibson in Stanley Tucci.

Galerija – utrinki iz filma Transformers: The Last Knight (2017):

Film Transformers: The Last Knight (2017)Odpri galerijo

Ruski film Attraction (2017) Filmski napovednik: Prityazhenie (Attraction, 2017) Kako bi se razpletli znameniti filmi, če bi nastali v dobi pametnih telefonov? Kako bi se razpletli znameniti filmi, če bi takrat obstajali pametni telefoni NAJBOLJŠI FILMI 2016 Najboljši filmi 2016 po izboru uredništva Film Božična žurka v pisarni (2016) Filmski napovednik: Božična žurka v pisarni (2016) · · · · ·