Screen Shot 2017-08-02 at 11.41.09 copy
V zraku · buzz buzz

Pripravite robčke, potrebovali jih boste. Ta kratki animirani film je namreč prava internetna senzacija in to, kar potrebujemo v današnjem svetu, polnem nestrpnosti in sovraštva.

Kratki animirani film In a Heartbeat sta ustvarila 2 študenta na Ringling Collegeu of Art and Design Beth David in Esteban Bravo. Filmček je bil del njune disertacije, a je postal veliko več kot le šolski projekt.
Sledimo zgodbi mlajšega fanta, ki se poskuša soočiti s čustvi, ki jih goji do svojega čednega sovrstnika, temi, ki je animirani filmi še niso raziskali. V samo 4 minutah povzame izkušnjo LGBTQ-družbe in ji pokaže, da se nima česa bati.

Beth in Esteban sta na Kickstarterju za kar 5-krat presegla prvotno predvidena in zastavljena sredstva, ki sta jih potrebovala za produkcijo filma, njuno trdo delo pa se še naprej obrestuje.

genij Tako nek genij spreminja newyorške ulice Strogo prepovedano: največje napake, ki jih lahko narediš na prvem zmenku Strogo prepovedano: največje napake, ki jih lahko narediš na prvem zmenku shutterstock_241896625 Zakaj moramo ugasniti telefon, ko gremo na letalo? new-girl-bachelor-bachelorette-1 6 stvari, ki jih s prijateljico morata narediti, preden se odpravita na fakulteto · ·