cover-iphone5se
V zraku · tehnologija · pametni telefoni/mobilniki

Teden dni pred predstavitvijo novosti Appla v letu 2016 (21. marec) se na spletu že pojavljajo videoposnetki in fotografije najmanjšega pametnega telefona družine Apple, ki bo nosil oznako iPhone SE.

Seveda informacije in slike o novem iPhonu SE prihajajo neposredno s kitajskega industrijskega območja, ki je pravzaprav Silicijeva dolina svetovne industrije pametnih telefonov. V videoposnetku tako nazorno vidimo tudi primerjavo med prejšnjimi modeli in novo Applovo zvezdo iPhone SE, ki stavi predvsem na tiste, ki so jim telefoni postali preveliki.

iPhone SE je zelo podoben modelu iPhone 5s, le da ima namesto brušenih ostrih robov te zaobljene tako kot model iPhone 6. Velikost in tudi teža pa sta primerljivi. Opazna je še kamera nove generacije, kot jo poznamo od modela iPhone 6, ki nekoliko sili iz ohišja.

Več slik in primerjav v fotogaleriji:

iPhone SEOdpri galerijo
iPhone 7 iPhone 7 – je to ta neverjetni dizajn, ki ga vsi čakamo? iPhone trik Kako pohitriti iPhone? Trik, ki se širi kot požar! Samsung Galaxy S7 5 razlogov, zakaj je Samsung Galaxy S7 najboljši pametni telefon na svetu! Strošek izdelave iPhona iPhone: toliko stane izdelava enega iPhona!