Je to najbolj neumen avtogol v zgodovini?
V zraku · buzz buzz · Utrip mesta · šport

Je to najbolj neumen avtogol v zgodovini nogometa? Gledalci prijateljske tekme med nogometnima ekipama Minnesota United (ZDA) in Bournemouth (Anglija) so videli res nenavaden zadetek. Potem ko je imel vratar Sammy Ndjock nogometno žogo že varno v svojih rokah in jo je želel degažirati svojemu soigralcu, jo je z veliko mero nespretnosti namesto soigralcu zalučal kar v lastno mrežo!

Našli smo novega kandidata za najbolj neumen avtogol v zgodovini nogometa. To je vratar ameriške nogometne ekipe Minnesota United Sammy Ndjock, ki je zaradi napačnega razloga postal prava spletna senzacija po tem, ko si je na tekmi proti angleški epiki Bournemouth privoščil velikansko napako, vredno šolske lige. Kamerunec je s svojo potezo namreč poskrbel za enega od najbolj nenavadnih avtogolov v zgodovini nogometa.

PREBERITE ŠE: Najbolj smešni goli v nogometu vseh časov

Prijateljska tekma med ekipama Minnesota United in Bournemouth se je končala z visoko zmago premierligaša (4 : 0), toda vse skupaj je zasenčila poteza 26-letnega Ndjocka, ki pa je pozornost, kot rečeno, požel zaradi neumnosti, ki mu še dolgo ne bo pustila mirno spati. V 26. minuti je stekel iz vrat, ulovil žogo in jo želel vreči soigralcu. Kaj se je zgodilo v trenutku meta, ne vemo. Lahko, da si je premislil in je želel storiti nekaj drugega. Tega verjetno ne bomo izvedeli nikoli, vemo pa, da je posledica njegove neodločnosti/nespretnosti nenavaden avtogol. Nogometna sezona se v večini držav sploh še ni začela, pa že imamo kandidata za najlepši avtogol letošnje sezone!

Utrinki s tekme med ekipama Minnesota United in Bournemouth:

Seksi odbojkarica Winifer Fernandez Winifer Fernandez – najbolj seksi odbojkarica na svetu? orčevanje iz Melanie Trump Melania Trump po obtožbah o plagiatorstvu postala tarča posmeha Mercator Šiška Ljubljana Mercator Šiška Ljubljana: najsodobnejša trgovina, ki nudi kupcu nadgrajeno nakupovalno izkušnjo Vsi obrazi Melanie Trump Melania Trump ima že 18 let na vseh fotografijah isti izraz na obrazu! · ·