Obupno izvajanje prostih metov
Utrip mesta · šport

Je to najbolj obupno izvajanje prostega meta v zgodovini? Čeprav se zdi, da je v košarkarski ligi NBA zbrana vsa svetovna košarkarska smetana, pa so v njenih vrstah tudi takšni košarkarji, ki tam verjetno ne bi smeli biti. Eden takšnih je tudi Joakim Noah, ki se je že večkrat ”izkazal” s poraznimi meti, ki sodijo na vaško in ne v najmočenjšo košarkarsko ligo na svetu. Oglejte si njegovo obupen prosti met, ki je nasmejal ves košarkarski svet. Shaquille O’Neal si ga bo v svoji smešnicah iz NB igrišč Shaqtin’ A Fool zagotovo pošteno privoščil.

Košarkar NBA-ekipe New York Knicks Joakim Noah, sin francoskega teniškega igralca Yannicka Noaha, se je na tekmi proti moštvu Indiani Pacers ‘izkazal’ s poraznim izvajanje prostih metov.

Prvega je zgrešil, pri drugem poskusu pa ne le, da ni zadel, žoga je zletela povsem mimo obroča. Njegov izraz na obrazu pove vse. Svojega obupnega poskusa se je zavedal že v fazi leta žoge. Ni pa to prvič, da je postregel z vložkom z vaških tekem in se tako osmešil pred celim svetom. Zgodi se tudi najboljšim. V tej sezoni ima Noah 42,9-odstotno uspešnost izvajanje prostih metov. Nekoč je bil kljub čudni tehniki 74-odstotno učinkovit.

PREBERITE ŠE: Branile so napačno stran košarkarskega igrišča

Naj vam ne bo pretirano hudo za Američana. Tolaži se lahko s štiriletno pogodbo, vredno 72 milijonov ameriških dolarjev, ki jo je podpisal po koncu lanske sezone.


ZIMSKI TEK Najboljše superge za zimski tek Večnamenska kolesarska svetilka Photive Photive – prenosna kolesarska svetilka, ki je tudi zvočnik Košarkarice Duka pokrivale napačno stran igrišča Branile so napačno stran košarkarskega igrišča Tina Maze - Zlata lisica 2017 Je to dres, ki ga bo Tina Maze nosila na Zlati lisici? · ·