Je to najboljši udarec v snookerju vseh časov?
Utrip mesta · šport

Kmalu bo Ljubljana gostila snookerski dogodek Best of Snooker 2017, na katerem bo gostoval tudi največji mojster in pravi magnet tega športa Ronnie O’Sullivan, še prej pa si poglejmo, kako je bil tudi ta v obračunu s Shaunom Murphyje priča udarcu, ki se bo zapisal v zgodovino. Je to najboljši udarec v snookerju vseh časov? Preveri, kako ga je pospremil sam O’Sullivan.

Snooker, biljardni šport, ki se igra na široki mizi, prekriti z debelim zelenim suknom, velja za izjemno natančen šport, ki ne dopušča niti najmanjše napake.

Resda nismo strokovnjaki zanj, a za to, da bi ugotovili, da je Shaun Murphy na partiji proti enemu od največjih velemojstrov igre Ronniju O’Sullivanu izvedel enega od najboljših udarec v snookerju vseh časov, niti ni treba biti. Reakcija občinstva pove vse.

PREBERITE ŠE: Pulz petka – nova oblika teka, primerna za vse

To pa ni zmedlo njegovega nasprotnika, petkratnega svetovnega prvaka, ki je tekmeca v svoji maniri zmlel in ob koncu dneva prevzel vodstvo s 6 : 2. Snooker je sicer postregel že s številnimi vrhunskimi udarci, ki so bili na meji mogočega, in v nadaljevanju si lahko ogledate še nekatere druge označene kot ”neverjetne” iz zadnjega obdobja. Kateri je najboljši, pa presodite sami.

Barvno rolanje Bled 2017 Barvno rolanje na Bledu 2017 ob zvokih 90. in prvi disko na rolerjih Stekleno sobno kolo Fuoripista Fuoripista – najbolj nenavadno sobno kolo na svetu Wibe - slovenski nahrbtnik, ki je tudi vadbeni pripomoček Wibe: slovenski nahrbtnik, ki je tudi športni pripomoček za oblikovanje telesa fructal bio PicMonkey Collage Fructal pripravil dve novosti za športnike