maxresdefault (8)
V zraku · buzz buzz

Slovenija in njene lepote se vse pogosteje znajdejo na seznamih svetovnih destinacij, ki jih popotniki preprosto vsaj enkrat v življenju morajo obiskati. Konec preteklega leta je našo državico obiskal fotograf s Švedske, ki je ob obisku posnel te dih jemajoče prizore. Pa naj še kdo reče, da to ni najlepša država na svetu!

Erik Hedenfalk je fotograf s Švedske, ki se je v preteklem letu z ekipo kreativne medijske agencije Best In Travel potepal po Sloveniji. Konec decembra je na svojem kanalu na YouTubu objavil posnetek, ki je mnoge pustil brez sape. Ob posnetku je zapisal, da je to država, ki ima res veliko za ponuditi in da je varno reči, da ima Slovenija vse: od dramatične pokrajine, do svetlomodrih rek in privlačnega mestnega življenja. Njegov posnetek je vrhunska mojstrovina, nad katero boste navdušeni.

Hitro delite in tako pokažite, da ste tudi sami ponosni na lepote naše države!

shutterstock_1459797275 Ljudje, ki zjutraj nekajkrat prestavijo alarm, so pametnejši, pravi znanost! Nizke temperature in močan veter so spremenili Blatno jezero v zimsko čudežno deželo Blatno jezero je zaradi močnega vetra in mrazu prava zimska čudežna dežela shutterstock_548333437 Pazi, da ne podariš teh vrtnic: kakšne vrtnice podariti na valentinovo in kaj pomenijo? shutterstock_94858870 Življenjepis je mrtev. To je tisto, česar se inovativna podjetja poslužujejo pri zaposlovanju ·