Parodija na obiskovalce fitnesa
V zraku · buzz buzz

V fitnesu srečamo različne profile ljudi. Od iskalcev pozornosti, biceps in benč tipov, nudistov, trobelj, ”tabornikov”, pametnjakovičev in kvazi osebnih trenerjev, kruležev, najstnikov, ki večino časa delajo selfije in se hvalijo po družbenih omrežjih, do kardioobsedencev in pozerjev. Da si boste lažje predstavljali, o čem govorimo, si oglejte parodijo na vrste ljudi, ki obiskujejo fitnes. Smeh zagotovljen!

V fitnes centru lahko ne le vadimo, ampak tudi spoznamo številne profile ljudi. Nekateri tipi obiskovalcev fitnesa pa znajo biti prava nočna mora. Če ste fitnes center kdaj obiskali, ste zagotovo naleteli na enega izmed sledečih profilov. Na ”žival”, s čimer označujemo tipe à la Arnold Schwarzenegger. Potem je bil tu gotovo tudi ”šampion”, to je obiskovalec, ki je okoli pasu nosil trak in spominjal na boksarja.

Najnadležnejša sorta so tipi, ki (mislijo, da) vse vedo. Tem sarkastično pravimo svetovalci. Potilci so tisti, ki spominjajo na mokre cunje, medtem ko so največ zavijanja oči deležne ”sneguljčice”, to so tipi, ki se po vsaki seriji vaj gledajo v ogledalu.

PREBERITE ŠE: Faces: spletna stran, ki ti pove, kako privlačen si

Fitnes centri so polni precej bizarnih sort ljudi in v tej fitnes parodiji jih boste spoznali še kar nekaj.

Peščene sipine na Marsu Curiosity: osupljive fotografije peščenih sipin z Marsa Japan v Colombia: Group C - 2014 FIFA World Cup Brazil Katera je najsrečnejša država na svetu? Preveri, kako privlačen si! Faces: spletna stran, ki ti pove, kako privlačen si Vaš pametni telefon je umazan! Kako očistiti pametni telefon, to leglo bakterij in umazanije? ·