Foto: FB Vrt Lili Novy - Kaval Group

Vrt Lili Novy: nova kavarna v Ljubljani, kjer zaživita literatura in glasba

Ob stičišču Prešernove in Cankarjeve, nasproti Narodne in moderne galerije, v čudoviti bližini Bernekrejevega Trubarja, je zelena oaza, Vrt Lili Novy, kjer se boste lahko razvajali s široko gostinsko ponudbo, uživali v jazz večerih in se prepustili petkovim literarnim večerom.

Osnovne Informacije
Naslov

Vrt Lili Novy
Tomšičeva ulica 12
Ljubljana

Povezava

Vrt Lili Novy

Urnik

Od nedelje do srede od 09.00 do 23.00, od četrtka do sobote od 09.00 do 00.00.

Kontakt

Vrt za razmislek, vrt za počitek, vrt za razvajanje, vrt za srečanje, vrt za prijateljevanje, vrt za sladkanje, vrt za kavo in sladoled, za hladno pivo, vrt za limonado in vrt za kulturni dogodek, za prijateljsko srečanje, za druženje, za randevu, vrt po sprehodu po Tivoliju, vrt za začetek potovanja po Ljubljani in vrt, kamor se bomo vračali …

Ljubljana je bogatejša za kulturni prostor za poezijo in prozo, za prostor za pravo glasbo, za umetniško doživljanje sveta – za Vrt Lili Novy, ki se nahaja tik ob Društvo slovenskih pisateljev.

Tukaj vas čaka pravo razvajanje, tako z umetnostjo (glasbo in literaturo), kot tudi s floristiko in dekoracijo in pa široko gostinsko ponudbo, ki jo dopolnjuje sladki kotiček Lolite s “takeway” ponudbo. Prav tako boste na svoj račun prišli ljubitelji piva, saj boste lahko uživali v stvaritvi pivovarne Maister Brewery, v pivu NEIPA Novy, svežem, sadnem, in tako kot Lili, nenavadnem.

Za več informacij in program na Vrtu Lili Novy spremljajte njihovo uradno stran na Facebooku.

Dodatne Informacije

kaval-group.si

Z vami od leta 2004

City Magazine od leta 2004 ustvarja vsebine za urbanega nomada, ki želi dobro in hitro informacijo. Ustvarili smo preko 30.000 spletnih prispevkov in 250 tiskanih izzidov!