fbpx

Ženski čevlji 2019: najlepši pleteni čevlji, ki so hit letošnje pomladi in poletja

Letošnjo pomlad in poletje bodo zaznamovali pleteni ženski čevlji, ki prihajajo v različnih oblikah: sandalih, salonarjih, balerinkah, natikačih … Vaše pletene torbe bodo končno dobile vrednega sopotnika ali pa nasprotnika!
Med najlepšimi ženskimi čevlji 2019 so svoje mesto dobili tudi pleteni čevlji, ki so čisti hit pomladne in poletne sezone. Te boste lahko kombinirale s svojimi pletenimi torbicami, odlično pa bodo videti tudi v kombinaciji s kavbojkami v vintage stilu ali retro oblekami s cvetličnim vzorcem. Med pletenimi čevlji za letošnje leto prevladujejo predvsem naravni toni.


Na voljo so modeli večjih dizajnerskih znamk in znamk high street mode. Katere boste izbrale, je na vas, pazite le da bodo dovolj udobne, da vas v vročih poletnih dneh ne bodo ožulile. Za vas smo izbrali nekaj čudovitih modelov pletenih čevljev, s katerimi boste to poletje nedvomno kraljevale mestnim ulicam.

Galerija – Ženski čevlji 2019: najlepši pleteni čevlji, ki so hit letošnje pomladi in poletja

Z vami od leta 2004

City Magazine od leta 2004 ustvarja vsebine za urbanega nomada, ki želi dobro in hitro informacijo. Ustvarili smo preko 30.000 spletnih prispevkov in 250 tiskanih izzidov!