Brazil Soccer WCup Italy Uruguay.JPEG-0b9dd
Utrip mesta · svet po moško

Vsako svetovno prvenstvo v nogometu postreže s poslasticami in veličastnimi trenutki, a na drugi strani tudi z incidenti, katerih število si zdi da z leti tako po kvantiteti kot ‘kvaliteti’ le narašča. Ali pa tudi ne. Nekoč namreč ni bilo toliko kamer, toliko objektivov in je lahko marsikaj ostalo skrito. A ne naslednjih deset potez, zaradi katerih so se njihovi glavni akterji znašli na črni listi nogometašev.

Čeprav je veliko izmed njih res bizarnih, pa ni bojazni, da bi bila na samem vrhu kar naenkrat gneča kot v BTC-ju ob štirih popoldne. Kako visoko kotirajo in ali dosegajo kontroverznost Maradonine ‘božje roke’ (1986) in Zidanove ‘čelne’ (2006) bo pokazal čas, a že danes lahko skorajda trdimo, da se bo vsaj Suarezov ugriz pridružil tej ‘izbrani’ druščini.
Nogometna igrišča rojevajo junake in bedake in ugriznimo v galerijo desetih s tega svetovnega prvenstva, ki je spoznalo, kako kratka je lahko pot od enega do drugega.

En ugriz je bil dovolj, da se je Suarez podpisal pod enega najbolj 'znamenitih' trenutkov v zgodovini svetovnih prvenstev. Potem ko je potopil svoje zobe v ramo Giorgia Chiellinija je svoji reprezentanci polomil zobe, saj je bil prav on njeno najmočnejše orožje.Odpri galerijo

Preberite še: Najboljši memi iz svetovnega prvenstva v nogometu v Braziliji

slide_357336_3948262_free Namesto praznika ‘sedmina’. Poraz, ki je Brazilce zadel v srce. Pele, l. 1970 10 zanimivih dejstev o svetovnem prvenstvu v nogometu, ki jih zagotovo niste vedeli World-Cup-Brazil-2014-Fans-Of-32-Nations Gooooool!!! Kateri navijači na Facebooku za svojo reprezentanco navijajo ‘najglasneje’? 479969685 Nacionalno obarvani prigrizki za spremljanje četrtfinala SP 2014, 2. del · ·