shutterstock_646564342
V zraku · odnosi

20. leta so čas za polno življenje, preizkušanje možnosti, konstantno življenje ter seveda romantiko. Nobena ljubezen ni enaka, tako se tudi njeni konci med sabo močno razlikujejo. Tu si lahko prebereš 7 razpadov zvez, ki jih v svojih 20. doživi skoraj vsak. Koliko si jih že doživel/-a ti?

Tako kot zveze so tudi njihovi konci v vseh možnih barvah in oblikah. Spodaj si lahko prebereš 7 razpadov zvez, ki jih v svojih 20. doživi skoraj vsak.

Prva ljubezen

Prve ljubezni so skoraj vedno najbolj sladke. Takrat je naše srce še mehko in nedotaknjeno, zato pa znajo takšni konci tudi najbolj boleti. Verjetno je to najtežji konec zveze, ki si ga moral/-a kdaj preboleti v življenju.

Z osebo, ki ni bila uradno tvoj fant/dekle

Dandanes se veliko mladih upira nalepkam in predalčkanjem. To se pozna tudi v romantičnih odnosih. Čeprav nista bila uradno v zvezi, pa lahko prekinitev odnosa prav tako zelo boli. Morda je še toliko huje, če se pretvarjata, kot da nista izgubila nič pomembnega in vama ni mar.

Ko čas ni pravi

Se odpravlja v tujino ali pa si ti sredi življenjskega obdobja, ko je zveza zate skoraj nemogoča? Še posebej težko se je posloviti, če vesta, da bi ob nekem drugem času lahko vajina zveza naravnost cvetela.

Z osebo, ki je kar izginila

Posledica hitrega načina življenja, globalizacije in nejasnih odnosov je tudi to, da ljudje nenadoma izginejo iz našega življenja. To zna biti zelo težko za osebo, ki ostane v negotovosti.

Ko želita različne stvari

V 20. se naše preference in način življenja hitro spreminjajo. Ko sta se spoznala, sta imela isto vizijo prihodnosti, čez nekaj let pa se je morda spremenila do te mere, da se ne moreta več uskladiti.

V zvezi, narazen, v zvezi, narazen …

Prepoznate ta slavni vzorec? Ti razhodi so lahko še posebej boleči, saj ti vsak ponoven začetek da upanje, da bo tokrat drugače, potem pa se spet razideta.

Razpad zveze, ki se ti bo čez nekaj let zdel smešen

Skoraj vsak v mladosti hodi z osebo, ki je tako napačna zanj/zanjo, da je to že smešno.


754 4 znaki, da ste prehitro vstopili v novo razmerje Trenutek, ko spoznaš, da tvoj partner ni več oseba, v katero si se zaljubila Trenutek, ko spoznaš, da tvoj partner ni več oseba, v katero si se zaljubila Ženske erogene cone, ki bi jim moški morali posvečati več pozornosti. Ženske erogene cone, ki bi jim moški morali posvečati več pozornosti 7 preprostih načinov, kako presenetiti boljšo polovico 7 preprostih načinov, kako presenetiti boljšo polovico · · ·