550618
Utrip mesta · moda

Franšiza Star Wars je k sodelovanju povabila adidas, skupaj pa so ustvarili kolekcijo superg, ki vas bodo ponesle v galaksijo daleč, daleč stran. Ikonični izdelovalec superg bo tako lansiral tri kapsulne kolekcije znotraj segmentov Basketball, Running in Originals. Vsaka od teh bo poklon svetlobnim mečem, vesoljskim ladjam in ključnim likom iz sage Vojna zvezd.

8-delna kolekcija adidas x Star Wars ponuja superge v intergalaktični barvni paleti (fluorescentna rdeča, modra, zelena in vijolična) za odrasle in za otroke. Prva kapsulna kolekcija, in sicer Lightsaber, je svoj prihod med kupce doživela 1. novembra. Drugo kolekcijo, Space Battle, pričakujemo 21. novembra, zadnjo, Characters, pa 29. novembra.

Kapsulna kolekcija Lightsaber, ki je že na voljo, se zgleduje po posebni vezi, ki jo imajo Jedaji in njihovi svetlobni meči, to pa se nazorno kaže v detajlih, navdihnjenih s kristalom “kyber”, in v UV-podplatih. Poleg superg je na voljo tudi kapsulna kolekcija oblačil (jopice s kapuco, spodnji in zgornji deli trenirk). Cene za kolekcijo se gibljejo med 65 in 130 evri, kupite pa jih lahko v izbranih adidasovih trgovinah po svetu in na spletu.

Galerija: adidas x Star Wars, kolekcija Lightsaber

Superge adidas x Star Wars iz kolekcije LightsaberOdpri galerijo

shutterstock_1190940502 Tako se oblačijo nesamozavestne ženske: 4 znaki, ki jih izdajo Giambattista Valli x H&M event in Rome Giambattista Valli x H&M: ti čudoviti kosi te v H&M-u čakajo od 7. novembra EEA-19AW_ECOM_MF_SP_Balmain_ComingSoonHero_Desktop_1440x500_1 PUMA x Balmain: kapsulna kolekcija v sodelovanju s Caro Delevingne LJFW_oct19_Day5_photoUrskaPecnik LJFW 2019: peti dan v znamenju podelitev nagrad WOW · · ·