ea1e3277e1a029b7c242228f4e833826_original copy
Utrip mesta · dom · V zraku · tehnologija · gadgeti

Prvo skodelico kave, ki jo popijemo zjutraj, si moramo običajno pripraviti sami. Ob obilici domačih opravkov bi si verjetno želeli, da to delo namesto nas opravi nekdo drug. Predstavljamo vam vašega novega kuhinjskega pomočnika!

Na Kickstarterju svojo podporo iščejo ustvarjalci naprave Automatica, ki je namenjena pripravi in nalivanju kave. Na uporabniku je le, da v posodo nalije vodo in v poseben prostor doda najljubšo vrsto kave.

Aparat med delovanjem nadzira temperaturo, pretok in količino kave ter čas priprave. Po koncu postopka se bo samodejno nagnil in kavo nalil v skodelico.

Naprava vključuje grelnik, ki se lahko pohvali z močjo 1100 W. Njeno ohišje je izdelano iz aluminija z dodatkom medenine, medtem ko je zbiralnik za vodo narejen iz nerjavečega jekla. Pri proizvodnji izdelka so uporabljeni reciklirani ameriški strojni deli, ki so jih uporabljale prejšnje generacije.

Čepravje mogoče Automatico označiti za nadvse inovativen produkt, pa se nam poraja vprašanje, ali je sploh potrebna? O tem boste morali presoditi sami. Naj vam ob tem zaupamo še, da je njena cena v predprodaji 450 dolarjev oziroma 389 evrov.


June Pečica June združuje kar sedem gospodinjskih aparatov Ob kateri umetnini se bi najraje zbujali? Odslej boste lahko spali s svojimi najljubšimi umetninami Sanjske sobe v študenstski domovih, ki ti lahko služijo kot navdih. Sanjske sobe v študentskih domovih, ki so ti lahko v navdih Mock-One-Compact-Folding-Hammock-2 Mock ONE: kompaktna viseča mreža, ki jo postavite brez pomoči dreves · · · · ·