100-letnica v reviji Vogue
Utrip mesta · moda

Britanska izdaja revije Vogue letos praznuje častitljivih 100 let, ki jih je počastila že z razstavo Vogue 100: A Century of Style, pripravlja pa še nekaj poslastic za svoje bralce. 5. maja 2016 bo tako izšla prva izdaja te ”modne biblije”, v kateri bo kot fotomodelka pozirala 100-letna Britanka Bo Gilbert.

100-letna Bo Gilbert bo prva fotomodelka tako častitljive starosti, ki se bo pojavila v revije Vogue; ta bo jubilejno izdajo na prodajne police poslala v četrtek, 5. maja 2016. Gilbertova, ki živi v Birminghamu, je med fotografiranjem nosila očala Valentino, plašč Dries Van Noten, top Victorie Beckham, čevlje Céline, verižico Lanvin in hlače znamke The Row, v objektiv pa jo je ujel fotograf Phil Poynter, medtem ko je dokumentarni film posnel Kell Stewart.

PREBERITE ŠE: Vogue 100: A Century of Style – Vogue slavi 100 let

Počnem veliko takšnih stvari, ki jih mnogi moji sovrstniki ne bi,” se v dokumentarcu razgovori Gilbertova in dodaja, da se oblači v oblačila, v katerih se dobro počuti, in da se ne oblači za moške.

Biorazgradljiva sončna očala Crafting Plastic Crafting Plastics: biorazgradljiva sončna očala Rihanna z natikači in nogavicami Rihanna zdaj še s svojimi natikači in kolekcijo nogavic! Kavbojski sandali - poletna različica kavbojskih škornjev Kavbojski škornji predelani v sandale. Praktično ali modni polom? Ženska moda v 20. letih 20. stoletja. Ženska moda leta 1920: rojstvo moderne dobe · ·