logan-weaver-RQtneEMqvK0-unsplash
V zraku · odnosi

Bodite njegova muza na vseh področjih v življenju.

Moški se ne razlikujejo veliko od žensk, razen dejstva, da je za njihovo srečo potrebno manj, mnogi od njih so namreč preprosta bitja. Njihova največja potreba v življenju in ljubezni je, da se počutijo cenjene, spoštovane in da imajo občutek, da jih ženska potrebuje, da so zanjo najboljši. Ko so njihove potrebe izpolnjene, si samodejno prizadevajo biti boljša verzija sebe, ne samo v odnosih, ampak na vseh področjih življenja.

Ženske si želijo več ljubezni in čustvene interakcije, skupaj z naklonjenostjo. Seveda to potrebujejo tudi moški, vendar si večina od njih želi zadovoljiti občutke potrjevanja, spoštovanja.

Zato mu dopustite, da vam bo pokazal svojo moškost tudi drugače, ne samo v spalnici.

Moški radi ščitijo svojo žensko

Ni pomembno, kako močne in neodvisne so lahko ženske, moški bodo vedno imeli željo, da jih zaščitijo. To kažejo na različne načine. Neke hladne noči začutite toplino izpod njegove odeje, ali pa vstane sredi noči in gre raziskovati čuden hrup v stanovanju. Takrat enostavno čutite, kako zaščitniški so.

Moški imajo radi, če so ženske pripravljene na pustolovščine

Moški si želijo prijateljico, pa tudi ljubimko, nekoga, ki bi rad šel z njimi na pustolovščine. Obožujejo trud, ki ga vložite v vključitev v njihove najljubše dejavnosti, kot so gorsko kolesarjenje, nogomet, kampiranje, sprehajanje psov … Ni jim mar za frizuro, dlake in ličila, še posebej, če je vsa njihova pozornost namenjena temu, da ste se pridružili nečemu, v čemer uživajo. Ne samo, da to v odnos vdihne svež zrak, ampak, tudi krepi vajin odnos.

Moški imajo radi, ko ste njihova največja oboževalka

Čustvena in fizična podpora jim je pomembna, še posebej, ko prihaja od vas. Eden izmed načinov, da se moški počuti cenjenega in spoštovanega je, da verjamete vanj, ga pohvalite, če je naredil dobro in dosegel nekaj, kar si je zastavil. Povejte mu, da ste ponosni nanj, nikoli ga ne kritizirajte v javnosti, krijte mu hrbet, bodite v njegovem svetu in on bo v vašem. Ko vam moški da svoje srce in se zaveže, da bo tam za vas, v težkih in dobrih časih, želi vedeti, da bo tudi njegov partnerka naredila enako zanj.

Moški imajo radi svoj prostor in čas z drugimi moškimi

Ena izmed največjih moških želj je, da mu je ženska pripravljena dati prostor, ko ga potrebuje. Žensko, ki nima težav, da preživlja čas tudi s svojimi prijatelji. Ko imajo moški prostor, ki si ga želijo, se zavežejo še močneje. Nikoli jim ne zamerite, ker si želijo prostora, spodbudite jih, da se potopijo v svoje hobije ali se srečajo s prijatelji. Prostor v odnosu omogoča, da obe osebi zasledujeta svoje strasti in najdeta stvari ali hobije, ki jih opredeljujejo zunaj zveze.

Ljubijo žensko, ki se zna boriti

Še ena stvar, ki jo moški obožujejo pri ženski, je njihov nagon in zmožnost, da iz kakršnihkoli situacij, ki jih nudi življenje, potegnejo najboljše. V ženski, ki se zna boriti, je nekaj res privlačnega. To je ženska, ki nadzira svoje življenje in ve, kaj hoče in ki se ne boji, da bi to tudi dosegla.

Moški obožujejo samozavestne ženske

Naslednja stvar, zaradi katere se moškim zdijo ženske privlačne, je samozavest, ne aroganca, resnična nežna vrsta samozavesti, ki izvira iz tega, da veste, kdo ste, prav do dna duše. Samozavest pomeni, da se ne zanašate na nič in nikogar, da bi vas osrečil ali izpolnil vaše potrebe, to ste sposobne narediti same. To je daleč ena najprivlačnejših lastnosti, ki jih lahko ima ženska, saj ko je popolnoma zadovoljna v svoji lastni koži, ji ni težko ceniti drugih in jih dvigniti.

Moški imajo radi, če se ženske spogledujejo z njimi

Kdo pravi, da se mora spogledovanje, ko stopite v odnos, nehati? Moški imajo radi, ko se spogledujete z njimi, zaradi česar se počutijo posebne. Povejte jim, kaj čutite in kako počuti vaše telo, ko pomislite na njih. Spogledovanje pomaga ohraniti vajino spolno povezavo zdrave in močno. Pošljite mu poredno sporočilo, na skrivaj se dotaknite njegovih stegen … Spogledovanje je res zabavno, če to delate na pravi način in le z njim. Povejte mu stvari, zaradi katerih se bo nasmehnili od navdušenja, ker bo komaj čakal, da to doživi.

Moški imajo radi ženske, ki jih spravljajo v smeh

Nihče si ne želi biti z nekom, ki je godrnjav ali nima smisla za humor, zato se šalite, bodite veseli in nikoli ne pozabite ohraniti otroške igrivosti. Ko moške sprašujejo, kaj se jim zdi privlačno ali kaj bi si želeli pri ženski, je to blizu vrha Skoraj vsi pravijo, da si želijo žensko, s katero bi se lahko smejali. Smeh je zdravje, tedaj možgani sproščajo endorfine, zaradi katerih se počutimo odlično! Z njim so lažje tudi temne ali težke situacije.

Prižgite v njem notranji ogenj in željo po življenju na način, da izpolni svoje potrebe in želje, zaradi česar postane najboljša različica sebe – za vas. Dajta poudarek kakovostnemu in čutnemu preživljanju skupnega časa, v katerem se sprejemata, objemata, spoštujeta, zaupata.

pexels-photo-2407373 (1) Za napačnega moškega, za napačno žensko, NIKOLI ne bomo dovolj dobri! shutterstock_141655957 10 bizarnih, a popolnoma resničnih razlogov, zaradi katerih so se pari ločili! daniil-lobachev-KNJ8s31LNY0-unsplash Ljudje z mehkim srcem so tisti, ki so v tem svetu najpogumnejši! shutterstock_480214624 To je ženska, ki se je moški najbolj bojijo, a je v bistvu nekaj najboljšega, kar se jim je lahko zgodilo! ·