Soba dr. Hannibal (Escape Room Maribor)
V zraku · buzz buzz

V Mariboru so otvorili težko pričakovano zabavno atrakcijo Escape Room Enigmarium, in sicer kar s štirimi sobami na dveh lokacijah. Preverite, kakšno doživetje vas čaka v njem.

Escape Room v Mariboru s 5D-tehnologijo

Po tem, ko je adrenalinski pobeg iz sobe navdušil v Ljubljani, vas zdaj ugankarsko doživetje od sredine oktobra naprej pričakuje Escape Room Enigmarium tudi v Mariboru – kar na dveh lokacijah!  V sobah na Turnerjevi ulici 17 vas bo navdušila najsodobnejša 5D-tehnologija. Razvojna ekipa obljublja, da česa takšnega še niste videli. Ena izmed zgodb je zgodba mladega raziskovalca, ki je v skrbno varovanem tajnem laboratoriju izvajal eksperimente z mutiranjem virusov in ustvaril nov, najbolj strašen virus.

PREBERITE ŠE: V Ljubljani otvorili začasni Planetarium

Soba Hannibal na Vetrinjski ulici 8 pa vas bo popeljala v mračni srednji vek. Odkriti boste morali, kaj je doktorja ohranjalo zdravega, še preden se okužite s kugo. Vznemirljivo, kajne? Zgodba, ambient in preizkušnje so zlite z mestno zgodovino.

Več o igri Escape Room

Escape Room (pobeg iz sobe) je privlačna in vznemirljiva igra za odrasle in otroke v spremstvu staršev, narejena po vzoru računalniške igrice. Igralci, v sobo jih zaklenejo največ pet, morajo v eni sami uri pobegniti iz sobe, kar pa je veliko bolj zahtevno, kot se sliši. Pot iz sobe namreč vodi prek številnih ugank in zapletenih navodil. Odkriti morajo skrivne predmete, dešifrirati kode in šifre, razrešiti uganke in zanke, odkleniti skrivne predale in ključavnice ter najti ključ. Enotna cena enega termina za do pet igralcev je 60 evrov.


Felix Passlack Mojstrsko​ ​žongliranje​ ​nogometaša​ ​z​ ​žvečilnim​ ​gumijem Povprečna Američanka leta 2016 Tako je leta 2016 videti povprečna Američanka – namig: ni takšna kot iz videospota Neuporabne stvari To so najbolj neuporabne stvari na tem svetu Jennifer Lopez in Renée Zellweger, 50 let Ne boste verjeli: ti zvezdniki so ENAKO stari, ampak ni videti tako