Tetoviranje pegic
Utrip mesta · zdravje & lepota

Nekoč so jih pripisovali nižjemu sloju, dekleta so se jih sramovala, še nedavno so ji skrivala za pudrom, danes pa so pegice lepotni trend, ki je obnorel svet. Točneje začasno tetoviranje pegic.

Tetoviranje pegic je nov lepotni trend. Ste se kdaj pogledali v ogledalo in si zaželeli, da bi bil vaš obraz prekrit s pegicami? Verjetno ne, a kot boste spoznali v nadaljevanju, je to očitno želja mnogih žensk.

Začasno tetoviranje pegic, znano kot freckling, je trenutno najbolj vroč lepotni trend. Čeprav so sprva pege izjemno izrazite, pa sčasoma zbledijo in dobijo bolj naraven videz, popolnoma pa z obraza izginejo po okoli dveh letih.

PREBERITE ŠE: #Freckles: pegice v vsej svoji lepoti

Gre za kozmetične tetovaže za trajno ličenje. Običajno si ženske tako za daljše obdobje zarišejo obrvi, obrobijo ustnice in oči, obarvajo lica in zdaj tudi narišejo pegice.

Galerija – freckling:

Tetoviranje pegic Odpri galerijo
Lolita - temnopolta Barbie Lolita – temnopolta Barbika Vzglavnik Somnox Somnox – vzglavnik, ki diha kot človek in vas zaziba v spanec pg-12-bridget-jones 5 jutranjih navad, ki nam preprečujejo, da bi shujšali Ličenje s kondomom Ličila si je nanesla s kondomom – pri tem jo boš posnemala tudi ti! · · · · · ·