Hangover Bar
Utrip mesta · lokali

Bliža se veseli december in z njim številne prednovoletne zabave. Marsikdo bo tisti večer pregloboko pogledal v kozarec in naslednji dan v postelji obležal z mačkom. Verjetno ste slišali že za mnogo načinov za zdravljenje mačka, toda za tega zagotovo še ne. V Amsterdamu so za vse tiste, ki so ga prejšnjo noč preveč divje žurali in naslednji dan čutijo negativne posledice, odprli prvi bar na svetu za zdravljenje mačka, ki na svojevrsten način pomaga ublažiti posledice popivanja. Sliši na ime Hangover Bar. In ne, ne gre za metodo ‘klin se s klinom zbija’.

Po prekrokani noči in ko z mačkom ležite v postelji, se verjetno zaklinjate, da ne boste nikoli več pili alkohola. In misel, da bi še zmačkani zavili v lokal, se zdi skregana z zdravo logiko. Toda ne, če obiščete Hangover Bar, prvi bar na svetu za zdravljenje mačka, ki so ga nedavno odprli v Amsterdamu. Tu vam na inovativen način pomagajo, da se ga čim prej znebite.

Bar Hangover je odprt od petka do nedelje med 10. in 18. uro, notranjost bara pa je v popolnem nasprotju s podobo lokalov, kot smo jih vajeni. V njem ne boste našli plesišča, bara, mnoštva reflektorjev in serije alkoholnih pijač, pač pa stvari, ki izboljšujejo počutje, to je obilje zelenja, ki ustvarja svež zrak, fontane s pitno vodo za zadostno hidratacijo, udobne postelje za kakovosten počitek in TV-zaslone z bogato filmsko ponudbo.

Gostje – vstop je dovoljen le vinjenim osebam, zato zaposleni, oblečen v nenavadna oblačila, na vhodu opravi test alkoholiziranosti – lahko igrajo tudi družabne igre, se prepustijo maserju in okrepčajo z vitaminsko pijačo (smutiji ipd.). Za tiste, ki se jim je že vrnil apetit, pa je na voljo tudi hrana, ki pomaga zdraviti mačka. Če vam je slabo in imate občutek, da vam primanjkuje kisika, se lahko zatečete v kisikov bar, ki s kisikovimi bombami poskrbi, da temu ni več tako.

PREBERITE ŠE: Začasni tatu, ki nam pove, koliko alkohola imamo v krvi

”Če želimo uspešno premagati mačka, potrebujemo nekaj stvari: dobro vzmetnico, dobro hrano, zabavo in veliko vitaminov,” ponudbo lokala pojasnjuje soustanovitelj Joep Verbunt. Bar je odprlo zagonsko podjetje Matt Sleep, ki izdeluje vzmetnice. Za obisk lokala je obvezna rezervacija. Ker zanj vlada veliko zanimanje, ustanovitelji že iščejo nove lokacije za bar, namenjen zdravljenju mačka.

Galerija – Hangover Bar:

Hangover Bar ti pomaga preboleti mačka.Odpri galerijo

Lars & Sven burgers (foto: Facebook Lars & Sven) Lars & Sven Burgers: zdaj tudi ob Hipermarketu Ljubljana Šiška KKK_0330 Longines butik: odslej specializirana trgovina na Wolfovi ulici Boschtiz Kavarna Boschtiz – kot bi vstopili v lastno dnevno sobo hood burger Hood Burger od zdaj naprej tudi v centru Ljubljane · · · · · · · ·