Cover-2HUVr_board_bluegrey_btm
V zraku · tehnologija

Vsi se spominjamo neverjetnega lebdečega skejta iz filma Back to the Future. Fikcija, ki je oživela preko neverjetnega viralnega video posnetka in razburila domišljivo vseh navdušencev nad novimi tehnologijami. Prihodnost je tu! Na izjemno izviren in viralen način.

V mesecu februarju je v Los Angelesu HUVrTech gostil dogodek, ki ga je vodil Christofer Lloyd, neverjetni doktor “Brown” aka. Doc iz filma “Back To the Future” na katerem je bil predstaljen prvi lebdeči skejt na svetu. O tem priča naslednji video zapis.

Ta izjemno neverjetna predstavitev je v vsakem pogledu fikcija in z realnim svetom nima veliko skupnega. Kljub nastopu izjemno eminentnih gostov predstavitve, kot so glasbenik Moby, atlet Terrel Owens, glasbenik Schoolboy Q, igralka Agnes Bruckner gre le za izjemno potegavščino, ki je presnetila s svojim neverjtenim odzivom javnosti. Ta sicer polnoma računalniško obdelan video, pa si je ogledalo nič manj kot 12 milijonov gledalcev.

Slika 5_Sonce - kopija 8 neverjetnih dejstev o vesolju test S 3D tiskom do nove manikure vivofit lifestyle 1 bw Garmin vívofit — merilec aktivnosti, kjer šteje vsak korak Slika 1-Oral B Zobna ščetka, s katero ne moremo lagati zobozdravniku · · ·