Jeep E-Bike
Utrip mesta · mobilno

Jeep E-Bike je električno kolo znamke, ki se na zahtevne terene še kako spozna. Električni motor, najnovejša tehnologija in široke terenske pnevmatike so odličen recept za pričetek terenske kolesarske avanture.

Jeep E-Bike bo narejen za zahtevne terene. Glede na to, da ima znamka Jeep s takšnimi tereni že ogromno izkušenj, lahko od električnega kolesa pričakujemo vrhunsko zmogljivost, ki bo v premagovanju terena vsaj toliko uspešna, kot njegovi štirikolesni “bratranci”. Za pomoč pri poganjanju skrbi 750-vatni električni motor Quietkat, baterija s kapaciteto 1,5 kWh pa ima dovolj energije za do 64 kilometrov dolgo pot. Za lažje premagovanje terena je E-Bike opremljen z 12 centimetrov širokimi pnevmatikami, za večje udobje s prednjim in zadnjim vzmetenjem FireLink, za hitrejšo in varnejšo ustavljanje pa s hidravličnimi disk zavorami.

Jeep E-Bike bo na voljo junija 2020, cena pa v tem trenutku še ni znana.

Alpine A110 SportsX Alpine A110 SportsX: Alpine za smučarske navdušence 47 Jeep Gladiator XMT: Jeep za vojaške potrebe DeLorean DMC-12 DeLorean DMC-12: slavni filmski avtomobil se vrača SEAT Leon Novi SEAT Leon: najbolj pričakovan Španec (2020) ·