0bffdd0d5103e839a55808ef15e4a071
V zraku · tehnologija · gadgeti

V svetu sodobne tehnologije, ki se iz dneva v dan razvija in napreduje, je fino včasih stopiti korak nazaj in se spomniti, kako je bilo pred leti, ko še ni bilo pametnih telefonov, dronov in slušalk Bluetooth. Še bolje pa je združiti obe dobi in uživati v njunih sadovih. Takšen je tudi novi Kodakov fotoaparat.

Kodak Mini Shot Instant je majhen fotoaparat, ki s svojimi desetimi megapiksli sicer ne bo zmogel fotografij večjega formata, a bo najbrž razveselil predvsem ljubitelje instant sličic. Fotoaparat bo namreč v trenutku natisnil fotografijo, ki ne bo merila več kot kreditna kartica.

Fotoaparat Kodak Mini Shot Instant je opremljen z 1,7-palčnim LCD optičnim iskalnikom ter nekaj programskimi možnostmi za urejanje fotografij, preden jih natisnete. Na voljo sta dve velikosti papirja za tisk, in sicer 2,1- × 3,4-palčna ter kvadratna, 2,1- × 2,1-palčna z lepljivo hrbtno stranjo. S povezavo Bluetooth boste fotoaparat povezali z Androidom oziroma iOS-napravico ter fotografije tja tudi prenesli.

Kodak Mini Shot Instant je na voljo v treh barvah, in sicer rumeni, črni in beli. Cena za fotoaparat je 110 evrov.

Galerija: Kodak Mini Shot Instant – zabavna igračka za ljubitelje instant fotografije

Kodak Mini Shot Instant – zabavna igračka za ljubitelje instant fotografijeOdpri galerijo

nofilmschool_freefly_movie_4 Movi Smartphone Cinema Robot: naj vaš iPhone postane prava filmska kamera 1000-500-citymagazine-cover 10 bistvenih dodatkov za vse srečneže, ki že imate iPhone X gimbalcam-self-stabilizing-4K-HD-action-sports-cam-details2 Kamera GimbalCam: sladkorček za vse, ki želijo posneti svoje dogodivščine Givenchy VR/AR: očala navidezne in obogatene resničnosti kot modni dodatek Givenchy VR/AR: očala navidezne in obogatene resničnosti kot modni dodatek · · · · ·